KUKA OLEN JA MIKSI BOUDOIR?

Olen 33-vuotias Fuengirolassa asuva yrittäjä ja ammattivalokuvaaja. Aloitin valokuvausurani täällä muun muassa maisema- ja hääkuvauksilla, joista nautin ja joista pidettiin paljon. Eräs kuvauskeikka kuitenkin mullisti ajatukseni valokuvaamisesta täysin. Kun erään hääkeikan yhteydessä sain morsiamelta pyynnön ottaa hänestä hieman intiimimpiä kuvia sulhaselle huomenlahjaksi, ja näin ensimmäisen kerran sen muutoksen, joka naisessa tapahtui kuvausten aikana, tiesin, että tämä on Mun Juttu.

Nyt haluan keskittyä vain boudoir-kuvauksiin, koska boudoir-kuvaus on niin paljon muutakin kuin vain upeiden kuvien ottamista! Se on voimakkaampi kokemus kuin mikään muu valokuvaus, niin kuvaajalle kuin kuvattavalle.

On ollut hienoa nähdä, miten voimauttava elämys boudoir-kuvaukset ovat olleet asiakkailleni. Kun hieman epävarma, pelokas ja omasta mielestään jo seksikkyyden kadottanut nainen tulee kuvaukseen, ja lähtee sieltä pois itsevarman kuningattaren elkein, on se palkitsevin tunne, jonka olen saanut urallani kokea. Joskus kuvattava on jopa purskahtanut itkuun nähdessään kuvansa, koska ei ole ennen pitänyt itseään seksikkäänä. Minulle on ollut suuri kunnia olla se henkilö, joka on voinut vaikuttaa naisen itsetuntoon kuvien kautta.

Olen vuodesta 2020 asti ollut kansainvälisen Boudoir -kuvaajien yhdistyksen jäsen.