KUKA OLEN?

Olen 34-vuotias Fuengirolassa asuva yrittäjä ja ammattivalokuvaaja. Aloitin valokuvausurani täällä muun muassa maisema- ja hääkuvauksilla, joista nautin ja joista pidettiin paljon. Jossain kohtaa huomasin, että minulla on taipumus saada ihmiset rentoutumaan kameran edessä ja tämän myötä erikoistuin henkilö- ja boudoir-kuvaukseen.

Espanjassa olen asunut pian 7 vuotta. Täällä ihastuin valon määrään ja rennompaan arkeen, joka ei ole niin kalenteriin merkittyä kuin Suomessa. Kun töistä päästessä ei ole aivan säkkipimeää ja märkää, on sosiaalinen elämä paljon rikkaampaa kuin mihin kotimaassani opin.

Täällä mun kanssani asustaa koiratarhalta pelastettu sekarotuinen koira nimeltä Barba, jonka kanssa tulee tulee paljon lenkkeiltyä ja vaellettua lähiseuduilla. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja elämäni aikana kotoa on löytynyt koirien lisäksi kissaa, kania, chinchiilla, kesyrottia, hamstereita ja akvaariokaloja.

Luonnettani moni kuvailee lempeäksi nallekarhuksi. Olen mielestäni varsin ystävällinen ja rauhallinen luonne pitkällä pinnalla varustettuna.

Olen myös toinen Verano Visuals -hääkuvauspalvelun perustajista ja aktiivisista kuvaajista.

Ensimmäinen askel minuun tutustumisessa on ottaa yhteyttä. Sähköpostiosoitteeni on teemu@teemulaitinen.com. Löydät minut niin Facebookista Valokuvaaja Teemu Laitinen kuin Instagramistakin @teemlait ja @boudoirbyteemu -tilien takaa.

Voit laittaa minulle myös WhatsApp viestiä, jos se tuntuu luontevammalta kuin sähköpostissa kirjoittelu. WhatsApp numeroni on +34 617 55 46 12.