KUKA JA MIKSI BOUDOIR?

Olen alkujaan Varsinais-suomesta lähtöisin oleva 33 vuotias yrittäjä ja monipuolinen valokuvaaja. Pienestä pitäen olen ollut hyvin visuaalinen ja harrastuksiin on kuulut niin piirtämistä, maalausta, graaffisiä töitä ja verkkosivujen luomista. Pitkään etsin sitä tapaa, jolla voisin omaa visuaalista luovutta toteuttaa.

Jossakin kohtaa löysin valokuvaamisen, joka vei luovuuteni uudelle tasolle. Olen aina pyrkinyt etsimään ympäriltäni kauneutta ja valokuvausharrastus alkoihin valtavalla määrällä maisemakuvia ottaen. Maisemakuvaus oli ensimmäinen juttu, josta sain jopa hieman rahaa, kun ihmiset halusivat kuvistani tauluja seinälle.

Kuvaustaidon ja itseluottamuksen kasvaessa aloin kuvaamaan myös ihmisiä ja aloin löytämään kauneutta heistä. Kuvasin paljon henkilöpotretteja ja häitä.

Hääkeikan tiimoilta sain morsiammelta pyynnön kuvata hänestä vähän intiimimpiä kuvia sulhaselle huomenlahjaksi. Tämän jälkeen tiesin, että tämä on se juttu, mitä haluan tehdä!

Voimakkaampi, kuin mikään muu valokuvaus!

En ole vielä löytänyt yhtä voimakasta valokuvauskokemusta kuin mitä se on Boudoir -kuvauksen kanssa. Toki hääkuvauksessakin on oma hohtonsa, mutta se on enemmän muistojen tallentamista kuin nykyisen hetken näyttämistä. Kun ensimmäisen kerran näin sen muutoksen, joka naisessa tapahtui kuvauksella, en ole halunnut muuta tehdäkkään. Kun hieman itsestään epävarma, pelokas ja omasta mielestään jo seksikkyyden kadottanut nainen tulee kuvaukseen, lähtee sieltä pois itsevarmana kuningattaren elkein, on se hienoin tunne, jota olen saanut valokuvausurallani kokea.

Jokainen valokuvaukseeni astellut on ollut hieman epävarma kehostaan. Aina löytyy joku paikka tai osa-alue, johon ei ole tyytyväinen, milloin se on kädet, jalat, peppu, rinnat tai vaikkapa varpaat tai napa. Sinä myös usein näet nämä seikat vain yhdestä kulmasta, joko suoraan tai peilin kautta. Minun tehtäväni on näyttää sinulle, kuinka upea oikeasti olet toisesta, muiden ihmisten kuvakulmasta katsottuna!