5 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN NAISEN TULISI KÄYDÄ BOUDOIR -KUVAUKSESSA


Koska olet viimeksi tehnyt jotain OIKEASTI vain itsellesi?


Harmittavan usein monet meistä ei muista tai siitä on todella pitkä aika.


Mä tiedän, mitä sä meinaat sanoa boudoir -kuvauksesta. "Mun täytyy ensiksi pudottaa muutama kilo", "En mä ole kuvauksellinen", "En mä osaa poseerata", "En mä ole enää niin seksikäs kuin joskus olin".


Olen varma, että voit keksiä vaikka miljoona tekosyytä olla tekemättä boudoir -kuvausta. joten tässä mun viisi hyvää syytä, miksi sun TULISI tehdä yksi, juuri nyt:

Juhlista itseäsi


Sä varmasti tiedät sen tunteen, jonka saa hyvän kampaamon tai rentouttavan hoidon jälkeen. Tiedät sen tunteen kun kaikki tuntuu olevan elämässä vain pikkaisen paremmin. Boudoir -kuvaus on mahtava tapa juhlistaa itseäsi! Luo valokuvaajan kanssa upeita kuvia, jotka heijastavat seksuaalisuuteesi ja näyttävät kuinka upea olet. 


Kuvittele, miten voimakkaita kuvat ovat 20, 30 tai jopa 50 vuoden kuluttua kun katsot niitä ja näet, kuinka kaunis, itsevarma ja seksikäs olit tuossa vaiheessa elämääsi.

Tunne itsesi itsevarmaksi


Kunnon itseluottamuusboosti ei tee pahaa varmasti kenellekään. Me emme aina näe itseämme sellaisina kuin oikeasti olemme. Me nähdään itsessämme virheitä, joita toiset eivät näe. Sitä näkee itsensä peilistä aina samasta suunnasta ja se silmä osuu aina niihin kehon epäkohtiin. Mutta olet itse itsesi pahin kritisoija.. Boudoir -kuvauksen suurimpia voimia on itsevarmuuden parantaminen. Itsensä näkeminen seksikkäissä ja kauniissa kuvissa auttaa sinua ymmärtämään, että riität juuri tuollaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse pudottaa muutamaa kiloa painoa näyttääksesi seksikkäältä.

Tekosyy käydä alusvaatekaupoilla


Joskus kauniiden alusvaatteiden ostaminen vain itseä varten tuntuu turhalta, kuka niitä edes näkee? Kauniit ja seksikkäät alusvaatteet, joissa tunnet itsesi upeaksi, on kuitenkin valtava boosti itseluottamukselle. Yksi asiakkaistani kertoi, että välillä kun tuntee itsensä alakuloiseksi, niin hän pukee päälleen samat alusvaatteet, joita käytti kuvauksessa, sillä hän TIETÄÄ näyttävänsä niissä ihan mielettömältä.

Upea lahja


Mikä onkaan kauniimpi rakkauden osoitus, kuin uniikki, sensuelli ja herkkä kuva itsestäsi. Mieti, mikä hänen ilmeensä on, kun hän avaa albumin täytettynä upeilla kuvia ihmisestä, jota sydämensä pohjasta rakastaa. Saatat joutua varautumaan keräämään hänen leukansa lattialta. Se saattaa olla juuri se piristysruiske, jonka kaipaatte parisuhteeseenne, sillä kuvien itseluottamus on todella seksikästä!


Kuvat ei kuitenkaan ole vain loistava lahja puolisolle, se on myös täydellinen lahja itsellesi. Minulla on asiakkaat itkeneet nähtyään ensimmäistä kertaa omat kuvansa. "Olenko mä oikeasti noissa kuvissa?" Jotkin asiakkaistani on teettänyt kuvastaan taulun makuuhuoneeseen tai vaatehuoneeseen, muistuttamaan joka päivä siitä, kuinka upea olet.

Mahdollisuus hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle


Meillä kaikilla on oma mukavuusalue. Rooli, johon meidät on istuettu ja jonka tunnemme määrittävän meidät. Joillekin se on äitiys. Kun meillä on lapsia, saattaa tuntua jopa itsekkäältä tehdä jotain vain itselle tai saatat jopa tuntea, ettei sitä saa enää olla seksikäs. Toisille se saattaa olla ura. Eteneminen uralla saattaa mennä kaiken edelle ja sitä unohtaa antaa aikaa itselle.


Jokaiselle tekee välillä hyvää astua mukavuusalueen ulkopuolelle. Kukaan kuvaukseen tulleista ei ole tuntenut tietävänsä mitä pitäisi tehdä tai miten poseerata kameralla näyttääkseen seksikkäältä. Jopa aikaisemmin malleilua harrastaneet ovat tunteneet itsensä hieman epävarmaksi ennen kuvausta. Harva juttu boudoir -kuvauksessa tuntuu "luonnolliselta", mikä on yksi sen koukuista. Se on loistava tilaisuus päästää irti, Löytää se oma seksuaalisuus, joka on yleensä hautautunut näiden mukavuusalueiden alle.

Jokainen boudoir -kuvaus suunnitellaan kuvattavan mukaan


Toisille paljas pinta saattaa olla hyvinkin luonnollinen asia, kun taas toisille pelkkä ajatus alusvaatteisillaan olemisesta puistattaa. Jokainen kuvaus suunnitellaan yhdessä kuvattavan kanssa. Minkälaista tunnelmaa me halutaan kuviin? Kuinka paljastavia ne ovat? Tehdäänkö kuvaus kotonasi, hotellissa vai ulkona miljöössä?


Mä olen valokuvaaja Teemu Laitinen, ja olen vuosien aikana kuvannut kymmeniä naisia ja auttanut heitä näkemään, kuinka kauniita ja seksikkäitä he oikeasti ovat!