MONET ASIAKKAANI OVAT KERTONEET, ETTÄ YSTÄVÄT JA KAVERIT OVAT OLLEET KUVAUSTEN JÄLKEEN HYVIN KIINNOSTUNEITA SIITÄ, MILLAISTA KUVAUKSISSA OLI JA MITÄ SIELLÄ TEHTIIN. PÄÄTINKIRJOITTAA TÄHÄN PERUSRUNGON, JONKA MUKAAN BOUDOIR -KUVAUS ETENEE.

ENNEN KUVAUSTA

Boudoir-kuvausten suunnittelu alkaa siinä vaiheessa, kun kuvauspäivä on lyöty lukkoon. Ohjeistan kuvattavaa hyvin etukäteen siitä, millaisia vaatetusta tulee ottaa mukaan sekä muusta valmistautumisesta.

Tavallisesti kuvauksissa käytetään 3-4 eri asustekokonaisuutta, joista ensimmäinen on hyvin kasuaali vaatetus, jota käyttäisit vaikkapa vapaana sunnuntaipäivänä yksin kotona. Se voi olla t-paita, kroppitoppi, napitettava kauluspaita tai jotain muuta sellaista. Aloitamme kuvaukset tällaisella hieman perinteisemmällävaatetuksella, jonka kanssa voi kuitenkin jo leikkiä seksikkyyden ja paljastavuuden kanssa. Samalla luomme fiilistä kuvaussessiolle, jonka aikana pystyt jo vähän rentoutumaan ja tottumaan kameraan.

Kuvauksiin tulee ottaa mukaan myös perinteinen alusasu. Sen lisäksi olisi suositeltavaa, jos tuot hieman spesiaalimpaa alusasua, kuten bodyä, stockingseja, korsettia, reikäsukkahousua, sukkanauhaa tai muuta sellaista, jota ei perusarjessa käytetä. Yleensä kuvattava tuo mukanaan 8-10 vaihtoehtoa, joista sitten valitsemme ja päätämme yhdessä, mitä käytämme kuvauksissa.

Kuvauspäivänä olisi hyvä pukeutua mahdollisimman rentoihin ja löysiin vaatteisiin, joissa voi olla ilman rintaliivejä, jotta vältytään ylimääräisiltä painaumilta ihossa. Sukat kannattaa myös jättää pois tai vaihtaa ne villasukkiin, joista ei jää nilkkoihin painaumia.

KUVAUSPAIKALLA

Aloitamme kuvaussession yleensä rennosti jutellen ja valiten vaatearsenaalista ne vaatekappaleet, joita käytetään kuvauksissa. Sen jälkeen on aika vaihtaa päälle ensimmäinen asu. Valitsen kuvauspaikan yleensä niin, että kuvattavalla on erillinen huone tai kylpyhuone käytettävissä koko kuvausten ajan, jossa voi hoitaa vaatteiden vaihdon ja huolehtia hiuksista sekä meikistä.

Tässä esimerkkikuvauksissa ensimmäiseksi asusteeksi valikoitui napitettava paita, joka luo paljon mahdollisuuksia varioida peittävyyttä ja sitä, miten sen saa riisuttua. Koko kuvausten ajan toistuu sama teema: pyrimme luomaan kuvilla kiinnostuksen nähdä seuraava kuva. Mitään ei näytetä, mutta luodaan illuusio, että kohta jotain voisi näkyä. Boudoir-kuvausten on tarkoitus olla leikkisää ja viettelevää, mikä katoaa saman tien, jos kuvissa näytetään liikaa.

Toinen asu

Toisena asuna kuvattiin hyvin perinteinen yöpaita, joka ulottuu takapuolen alle. Paitaa hieman repimällä, helmaa nostellen ja olkaimilla leikkimällä saadaan kuviin kivaa jännitystä aikaiseksi. Tämä asu toimii myös siirtymänä makuhuoneen puolelle.

Kolmas asu

Asiakas ei halunnut kuvia perinteisessä alusasussa, vaan toivoi enemmän asennetta ja rokkia mukaan. Sitä tuotiin esiin vähän erikoisemmalla alaosalla ja sukilla. Asuvalinnan lisäksi opastin kuvattavaa hieman röyhkeämpiin asentoihin, jolloin saimme kuviin todellista asennetta.

Neljäs asu

Viimeiseksi vaihdoimme alaosan yksinkertaisempaan ja päätimme kuvata yläosattomissa. Yläosattomissakaan kuvaaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken tarvitsisi näkyä. Esimerkiksi käsillä rintoja peitellen saadaan aikaiseksi tyylikästä jännitystä ja intiimejä kuvia. Viimeinen kuvausvaihe vaihtelee hyvin paljon asiakkaan mieltymyksen ja oman mukavuusasteen mukaan. Toisten kanssa otetaan yläosattomissa, toisten kanssa kokonaan alasti ja joidenkin kanssa kokonaisessa alusasussa.

Huom! Kuvaus kulkee aina kuvattavan ehdoilla. Jos kuvattava ei halua olla yläosattomissa tai jos hän ei halua esimerkiksi nännien näkyvän, silloin näin ei tule tapahtumaan.

Tästäkin teemme usein asiakkaiden kanssa variaation, jossa rinnat on peitetty käsin, joka sekin on todella upea!

KUN KUVAUS ON PURKISSA

Kuvausten jälkeen juomme yleensä lasit kuohuvaa onnistuneiden otosten kunniaksi. Lasillisella kanssani istuu yleensä täysin eri ihminen kuin ennen kuvausta. Kanssani on yleensä itsevarma ja itsensä kauniiksi tunteva nainen. Jo tämä muutos itsessään on loistava syy tulla kuvaukseen, upeat kuvat ovatkin sitten jo hyvää bonusta!

Kuvattava on saanut jo kuvausten aikana jotain osviittaa siitä, miten upealta hän on näyttänyt kuvissa, mutta lopulliset kuvat hän saa nähdä tavatessamme myöhemmin uudestaan.

MITÄ KUVAUS MAKSAA?

Puhun kuvauksesta aina elämyksenä, sillä se on niin paljon enemmän kuin pelkkiä kuvia.

LUE LISÄÄ HINNASTA...

MITÄ KUVAUS MAKSAA?

Puhun kuvauksesta aina elämyksenä, sillä se on niin paljon enemmän kuin pelkkiä kuvia.

LUE LISÄÄ HINNASTA...