Sisustussuunnittelija Tiina Mäntylä & Tila Design


Olen jo vuosia tehnyt yhteistyötä sisustussuunnittelija Tiina Mäntylän ja Tila Designin kanssa. Sisustussuunnitelijalle kaikista tärkeintä markkinoinnissa on saada esille omat suunnittelutyöt ja tyyli, joka on hänen vahvuus. Asiakkaan tulisi inspiroitua nähdessään sisustussuunnittelijan kotisivuilla tai sosiaalisen median syötteessä kuvia suunnittelijan työstä. "Tuon tyylistä haluaisin omaankin kotiin".


Vuosien saatossa olemme Tila Designin kanssa kasanneet valtavan lähes 1000 kuvan gallerian ja portfolion, joka sisältää niin ulkotiloja, olohuoneita, makuuhuoneita, keittiöitä, kylpyhuoneita, saunoja, behind-the-scenes materiaalia stailaamisesta ja työnteosta.

Aivan hetkessä tälläinen portfolio ei kerry, mutta me olemme toteuttaneet 2-3 kohteen kuvauspäiviä, joista kertyy hyvin suunniteltuna helposti pari sataa käyttökelpoista kuvaa portfolioon ja sosiaaliseen mediaan jaettavaksi. Tälläinen määrä kuvia riittää sosiaaalisen median markkinointiin kuukausiksi ja taas kuukausiksi eteenpäin ja riittää esimerkiksi kuvittamaan kokonaisen verkkosivuston.


Meille näitä on vuosien saatossa vain kertynyt useampi sitä mukaa, kun suunnittelutöitä on valmistunut ja kun uusia kohteita on ollut kuvattavaksi.

NETTISIVUT TILADESIGN.ES

Edustava ja laajan portfolion

Monen yrityksen kulmakivi on edustavat, ajantasalla olevat kotisivut. Sosiaalinen media muuttuu jatkuvasti ja portfoliosi ei voi olla vain yhden alustan harteilla. Kun ihminen tarvitsee jotain, hän googlaa siihen vastausta ja sosiaalisen median tilit ovat todella huonosti näkyviä näissä hakutuloksissa.

Nykyaikaisen kotisivun perusta on laadukkaat ja mielenkiintoa herättävät kuvat sekä videot. Ihminen näkee ensimmäisenä ne, jonka jälkeen hän vasta päättää haluaako hän lukea vai ei.

Itsellä ei valitettavasti riitä enää vuorokausissa tunnit kotisivujen tuotantoon ja toisaalta haluan myös keskittyä ennemmin yhteen asiaan täysillä, kuin tehdä montaa asiaa vähän, mutta minulta löytyy kontaktit isoon liutaaan raudanlujiin ammattilaisiin, joiden tiedän toteuttavan työnsä laadulla.


Useamman kanssa pystymme esimerkiksi toteuttamaan kuvauksia ja sisällöntuotantoa yhdessä niin, että sinun tehtäväksi jää vain jakaa ideoitasi ja tietoa brändistäsi, niin me luomme yhdessä sisällön ja voit itse keskittyä töihin, joissa sinä olet vahvimmillasi.

Iso osa ammattitaidostani kohde- ja sisustuskuvauksessa on tullut yhteistyöstä Tila Designin kanssa vuosien varrella, jonka vuoksi halusin nostaa yrityksen esille. Yhteistyö vuosien varrella on antanut valtavasti inspiraatiota molemmin puolin nostanut molempien brändejä ylös ja eteenpäin.


Olisiko sinunkin aika?


Jos kaipaat sisustussuunnittelijan palveluita tai kohdekuvausta, niin sinun pitäisi ainakin tietää, minne olla yhteydessä!