Boudoir -kuvauksessa tulee ensimmäisenä mieleen kuvaus alusvaatteisillaan makuuhuoneessa. Se on kuitenkin hyvin pieni osa kuvauskokemusta. Boudoir -kuvauksen voi toteuttaa myös makuuhuoneen ulkopuolella ja vähemmän paljastavissa vaatteissa.


Kuvauksen pääasiallinen tehtävä on saada sinut tuntemaan itsesi kauniiksi, itsevarmaksi ja seksikkääksi. Sen on tarkoitus poistaa niitä epävarmuuksia ja harhaluuloja mitä meillä jokaisella on siitä, miltä me omasta mielestä näytämme. Joissakin maissa boudoir -kuvausta kutsutaan voimaannuttavaksi kuvaukseksi, mutta Suomessa voimaannuttava kuvaus on hoitomuoto, jonka harjoittamiseen tarvitaan lisenssi.


Boudoir -kuvaus alkaa jo paljon ennen itse kuvauspäivää. Varattuasi ja maksettuasi varausmaksun saat sähköpostiisi kuvaussopimuksen, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat sähköisesti. Kuvaussopimus pitää sisällään pelisäännöt, joita molempien tulee noudattaa ja takaa sinun yksityisyytesi.


Kun sopimus on allekirjoitettu, saat henkilökohtaisen ja täysin luottamuksellisen kyselyn sähköpostiisi, jossa kysytään yleisiä kysymyksiä elämäntilanteestasi, kehonkuvastasi ja vähän seksuaalisuudesta. Kyselyssä vastaat myös kysymykseen siitä, kuinka paljastavia/rohkeita kuvia haluaisit otattaa. Paljastavuudessa on monia tasoja ja sovimme etukäteen ennen kuvausta alastomuuden tasosta. Näin vältymme siltä, että basten tahtoasi kuvauksessa otettaisiinkin kuvia paljastavammin, kuin mihin todellisuudessa olit valmis. Boudoir -kuvauksessa on tarkoitus ylittää itsensä, mutta rajoja ei tarvitse, eikä kuulu ylittää!


Kyselyn lisäksi saat sähköpostiisi pitkän listan asusteideoita ja ehdotuksia sadoilla kuvilla. Nämä ovat asusteita, jotka minä olen vuosien varrella todennut toimiviksi kuvauksissa eri kehotyypeillä. Kuvauksessa kuvataan 4-5 asustetta/teemaa, joten mukaan on hyvä ottaa 8-10 eri vaihtoehtoa, joista voimme kuvauksen aluksi valita sopivimmat.Kuvaukseen saavut rennoissa, mahdollisimman vähän puristavissa löysissä vaatteissa ilman meikkiä ja hiukset pestynä. Ensimmäisenä meikkaaja-kampaaja ottaa sinut tuoliin istumaan, jossa sinulle loihditaan kaunis, kuvauksessa toimiva meikki ja kampaus ammattitaidolla. Jo tämä on upea elämys, kun kerrankin ei tarvitse itse huolehtia siitä, miltä näyttää, vaan sen varmistaa raudanluja ammattilainen. Mun meikkaajat ja kampaajat ovat kaikki naisia ja myös itse käyneet mun kuvauksessa, joten heillä on varmasti jakaa sulle kokemuksia ja tietävät jännityksesi! Normaalisti he lähtevät kuvauksen alkaessa pois kuvaustilasta, mutta voit tarpeen mukaan pyytää heitä myös jäämään, jos kaipaat lisätukea kuvaukseen. 


Minulla on aina ollut myös tapana sallia ystävän paikallaolo kuvaustilanteessa. Jos koet, että ystävän kanssa tunnet olosi rennommaksi, niin ota hänet ihmeessä mukaan! Kuvataan vaikka molempien kuvaukset peräjälkeen ja otetaan muutamat kaverikuvat samalla! Tällöin molempien kuvausten hintakin on hieman alhaisempi! Lue lisää kaverikuvauksesta täältä.


Kun meikkisi ja kampauksesi on valmis ja näytät jumalaiselta, on aika kuvata ensimmäisellä asusteella. Aluksi käymme yhdessä vielä kuvauksen asioita läpi ja annan sinulle vinkkejä miten olla kuvissa. Tässä kohtaa et tarvitse paperia ja kynää, ohjaan sinua silti koko kuvauksen ajan.


Minä en tule sanomaan, että mene tuohon sängylle ja näytä seksikkäältä, vaan käymme jokaisen asennon läpi käsien ja jalkojen asennosta fiilikseen ja katseen suuntaa myöten. Kuvauksissani kenenkään ei tarvitse olla kokenut malli kameran edessä, riittää, että hyppäät mukaan tunnelmaan, teet perässä ja nautit hetkestä!


Kuvaus aloitetaan aina hieman enemmän peittävillä asusteilla, niin sanotulla instagram -matskulla, jota on kiva jakaa sosiaaliseen mediaan. Tästä me pikkuhiljaa menemme sensuellimpaan ja paljastavampaan kuvaukseen aina niin pitkälle, kuin olemme yhdessä sopineet ja mitä olit kyselyyn vastannut. Jos jokin kuvausasetelmista tuntuu vaivaannuttavalta tai ei vain tunnu omalta, siitä saa ja pitää aina sanoa! Me olemme tekemässä kuvia sinulle eikä minulle ja multa ei ideat lopu! Senkus siirrytään seuraavaan ideaan.


Kuvauspaikassa on aina varattuna sinulle suljettavissa oleva tila, jossa saat rauhassa vaihtaa asusteita ja tarpeen vaatiessa korjata esimerkiksi hiuksia ja rauhoittua. Pidämme aina pienen tauon asusteiden vaihdon yhteydessä.

Kuvauksen edetessä huomaat tuntevasi itsesi entistä naisellisemmaksi, tunnet olosi kauniiksi ja taatusti seksikkääksi! Tätä olotilaa lähemmäksi mentäessä kuvaamme pikkuhiljaa rohkeampia ja sensuellimpia kuvia, joita ei välttämättä uskalla enää kovin monelle tutulle näyttää, mutta haluat taatusti nähdä niissä itsesi ja miten tajuttoman upealta näytät, oli ikäsi tai kehosi mikä tahansa!


Jos olet saamaasi kyselyyn vastannut esimerkiksi, että paljastavimmillaan haluat olla yläosattomissa, mutta niin ettei nännit näy, ei se tarkoita sitä, että koko kuvaus heiluttaisiin tissit paljaana, vaan pikkuhiljaa menemme sitä kohti ja se on maksimi, johon paljastavuudessa mennään.

Kymmeniä ja taas kymmeniä naisia kuvanneena alastomuus on minulle hyvin luonnollista ja paljaat rinnat ovat kehon osa siinä missä sääri, selän kaari tai korvan nipukkakin. On kuitenkin aina sinun päätös, miten paljastavia kuvia haluat otettavan ja kuinka paljastavasti haluat olla kuvaajan edessä. Voit kuitenkin olla luottavainen, että hyvin pian se on ihan yhtä luonnollista kuin täydet vaattetkin päällä, kuten moni nainen on kirjoittanut kokemuksistaan täällä.


Vaikka siirrymme rohkeampiin kuviin, kyseessä ei kuitenkaan ole eroottinen kuvaus. Vaikka teen myös niitä, ei erotiikka mielestäni kuulu boudoir -kuvaukseen, vaan niille on oma paikkansa ja kuvauksensa. 


Kuvauksen jälkeen heitämme yläfemmat onnistuneen kuvauksen kunniaksi ja ehkäpä kilistämme lasillisen kuohuvaa. Kun olet leijunut itsevarmempana itsenäsi takaisin kotiin, saat seuraavana päivänä pienen sneak peak -kollaasin edellisen päivän kuvauksestasi ja voit jatkaa samalla hyvällä ololla seuraavankin päivän!


Noin viikon-kahden kulutta tapaamme jälleen. Joko kasvotusten kahvikuppisen ääressä tai sitten etäyhteyden välityksellä ja otamme kurkistuksen kuvauksesi vedoskuviin. Tällöin pääset valitsemaan haluamasi kuvat ja minä voin antaa oman mielipiteeni, mitkä minusta ovat kaikista onnistuneimpia. Tässä vaiheessa sinä valitset haluamasi kuvat ja kenties joitakin kuvia fyysisiksi muistuttamaan itseäsi siitä, mitä todella olet!


Muutama päivä tämän jälkeen sinua odottaa sähköpostissa linkki omaan kuvagalleriaasi, jossa valmiit kuvat odottavat sinua ja latausta. Nämä kuvat muistuttavat sinua vuosia siitä, miten upea olet ja miltä sinusta sinä päivänä tuntui!


Valmiita kuvia voit antaa lahjaksi puolisollesi tai yksinkertaisesti pitää itselläsi ja jakaa halusi mukaan. Jos minä haluan jakaa kuvauksesta jotain kuvia, sovimme niistä tässä kohtaa erikseen. On täysin ok sanoa, että ei halua omia kuvia jaettavan, mutta kuvasi voivat auttaa kenties toista naista rohkaistumaan ja kokemaan saman, jonka sinä olet juuri kokenut!


Mä tiedän, että sä ajattelet, että olet liian vanha, sinulla on väärän mallinen kroppa, tai tulet kuvaukseen sitten, kun olet muutaman kilon ensin tiputtanut. Anna mulle mahdollisuus todistaa sulle, että olet tajuttoman upea juuri tuollaisena kun nyt olet! Todista itsellesi!


OTA YHTEYTTÄ