Yleisimmin valokuvaaja kutsutaan ottamaan kuvia, kun päästään ripiltä, valmistaudutaan koulusta tai mennään naimisiin. Huomaan kuitenkin yhä enemmän ottavani kuvia aivan erilaisista tilanteista. Kuvia on otettu ikuistamaan kovaa työtä kuntosalilla, yllätykseksi puolisolle, kampaamon jälkeen täysin uutta hiustyyliä juhlistaakseen, näyttääkseen itsestään täysin erilaisen puolen, muistoksi harrastuksesta, rakkaan lemmikin ikuistamiseksi tai vain muistoksi Espanjan vuosista.

Moni on halunnut myös itsestään tyyliteltyjä kuvia juuri tässä hetkessä. Yksi asiakkaani sanoi hyvin, että mitä kun mahdollinen tuleva lapseni tai lapsenlapsenlapseni kysyy kuvia minusta ja minulla on näyttää vain tuhansia selfieitä sadoilla eri filttereillä. Olen vain kerran tämän näköinen ja ikäinen.

Olen saanut myös todella monta palautetta, että kuvaussession on toiminut isona psykologisena boostina. Moni tuntee paljon ulkonäköpaineita ja ongelmia suhteessaan omaan kehoon ja upeat kuvat nostattavat itsetuntoa roimasti.

Kuvaussessiosta tulee noin 15-30 lopullista kuvaa riippuen vähän aiheesta.

Haluaisitko sinä kuvia itsestäsi? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mahtava kuvaussessio ja ikimuistoiset kuvat.