Hyväntekeväisyys


Kun Okidogi.storen väki kysyi, haluaisinko lähteä mukaan koiratarhakierrokselle auttamaan koiria, ei mua tarvinnut kauheasti suostutella. Mikä tahansa hyväntekeväisyys, jonka takana pystyn seisomaan ja jossa pystyn auttamaan omalla ammattitaidolla vieden vain omaa vapaa-aikaani, on aina tervetullut kalenteriini!

Minnin Beeffi


Minnin Oy yhdessä Okidogin kanssa halusivat lahjoittaa koiratarhoille uutuustuotetta nimeltä Minnin Beeffi. Se on laadukas 100% suomalaisesta naudanlihasta valmistettu kuivaliha lemmmikkieläimille. Sen salaisuus on kuivattu muoto, jolloin se on helppo säilöä ja kilosta Minnin beeffiä saa yhteensä 4kg ruokaa kun siihen lisää nestettä! Minnin Beeffi on nyt saatavilla Okidogi.storesta

Asociación Fidelio Refugio de Perros Abandonados


Aamupalan jälkeen ensimmäisenä kohteena oli Benalmadenassa sijaitseva Fidelio -koiratarha. Minnin Beeffin lisäksi matkassa oli asiakkaiden lahjoittamia tarvikkeita. Kasseissa oli perustarvikkeiden lisäksi täkkejä ja petejä koirille seuraavaksi talveksi. Kasseista löytyi myös leluja sekä Okidogin valikoimasta poistuvia tuotteita.


Itse koiratarha oli äärimmäisen siisti ja hyvin hoidettu. Häkit oli sijoitettu alueen ympärille muodostaen paikalle oman Plazan suihkulähteineen, jossa koirat voivat käydä lenkin jälkeen vilvoittelemassa.


Koiratarhoille mennessä on aina ihana huomata, miten koirat ovat iloisia jo pelkästään siitä, että saavat huomiota. Tälläkin tarhalla oli monta valloittavaa persoonaa, jotka kaikki olisin halunnut viedä kotiin, mutta valitettavasti omat nykyiset kaksi koiraa ovat valloittaneet jo kaikki nojatuolit.

Sociedad Protectora de Animales y Plantas Málaga


Benalmadenan jälkeen matka jatkui toiselle tarhalle Malagan puolelle. Sieltä löytyy ihastuttavalla paikalla valtavan kokoinen koiratarha, jolla on myös isokokoinen oma koirapuisto, jonne pääsee juoksuttamaan koiria. Tänne lahjoitimme samanmoisen ison satsin Minnin Beeffiä sekä tarvikkeita, leluja ja petejä sekä Okidogin valikoimasta poistuvia tuotteita.


Valitettavasti tarhan koirat olivat vielä 2 viikkoa karanteenissa, joten emme päässeet heitä moikkamaan tällä kertaa, mutta tällä tarhalla tulee varmasti vierailtua vielä lukuisia kertoja uudelleen.

Mikäli sinulla on hyväntekeväisyystempaus, johon tarvitset valokuvaajaa, ole vain rohkeasti minuun yhteyttä. Mikäli aikataulut saadaan vain sopimaan, niin olen mielelläni auttammassa! Jos sinulla lojuu kotona turhia koirantarvikkeita, leluja tai käytöstä poistettuja täkkejä, tyynyjä, vilttejä tai peittoja, voit käydä viemässä ne Okidogi:n myymälään osoitteessa Calle Torrox 1, Local 2, 29640 Fuengirola. Okidogin henkilökunta sitten aika-ajoin käyvät viemässä niitä apua tarvitseville koirille tarhoilla eri puolilla rannikkoa.

Ota yhteyttä