KOKEMUS, JOKA SAA SINUT TUNTEMAAN ITSESI ITSEVARMAKSI JA SEKSIKKÄÄKSI!

Joka ikinen kamerani eteen astellut nainen on ollut hieman epävarma kehostaan.


Varmasti tunnistat itsesi siitä, että omasta kehosta löytyy aina jokin osa-alue, johon et ole tyytyväinen. Jokin asia, jota häpeilet tai koet, että ei ole niin kaunis kuin pitäisi. Joillakin se on kädet, joillakin jalat, pylly, ylimääräiset kilot, rinnat, varpaat tai napa. Olet tottunut katsomaan kehoasi tietystä kulmasta peilin edessä ja katseesi kiinnittyy näihin epäkohtiin, tehden olosi epävarmaksi koko kehosta.


Mun tehtävänä on luoda sulle olosuhteet, elämys ja kuvat, jonka jälkeen voit kokea itsesi upeaksi juuri sellaisena kuin olet, tänään. Mä haluan näyttää, miten kaunis, seksikäs ja sensuelli olet näistä itsessäsi näkemistäsi virheistä huolimatta täysin uudessa valossa.

Elämys


Buduaarikuvaus on elämyspäivä, jolloin saat olla juuri sitä mitä olet. Saat tuntea itsesi kauniiksi ja seksikkääksi, poissa arjesta ja tulla hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Sä ansaitset sen!


Upean kokemuksen lisäksi saat matkaasi kauniit kuvat, vapauttavat kuvat itsellesi tai vaikkapa puolisolle lahjaksi.


Alkaen 290€ sisältäen meikin ja kampauksen!

BOUDOIR -TARINA

Janinan itsetunto koki kolauksen synttäreillään saamansa aivoverenvuodon jälkeen. Katso, miten hän lähti rakentamaan sitä kuvauksen kautta

MEIKKI JA KAMPAUS


Kaikki buduaarikuvaukset alkavat ammattilaisteni tekemällä meikillä ja kampauksella. Se kuuluu kuvauksen hintaan. Se on osa elämystä ja luo aina innostuneen ilmapiirin ja VAU -elämyksen ennen kameran eteen astelua.


Ennen kuvausta saamassasi kyselyssä on kysymyksiä koskien meikkausta ja kampausta, johon voit kertoa omat toiveet stailistille, mutta voit antaa hänelle myös vapaat kädet ja annat hänen loihtia sinusta kuningatteren, jollaista et ole ennen nähnyt peilistä!


Meikkiartisti käyttää luonnollisia mineraalimeikkejä, jotka sopivat myös herkälle iholle ja on allergeenivapaa.

" ELÄMYS, JOKA JOKAISEN NAISEN TULISI KOKEA "


  • Päiväni prinsessana, lupa näyttää ja tuntea hyvältä!
  • En ole tuntenut itseäni näin seksikkääksi vuosiin!


Boudoir -kuvauksessa ei ole yläikärajaa ja se on tarkoitettu kaikille naisille ikään, ulkonäköön tai kokoon katsomatta!


>> LUE MUIDEN NAISTEN AJATUKSIA KUVAUKSESTA

" ELÄMYS, JOKA JOKAISEN NAISEN TULISI KOKEA "


  • Päiväni prinsessana, lupa näyttää ja tuntea hyvältä!
  • En ole tuntenut itseäni näin seksikkääksi vuosiin!


Boudoir -kuvauksessa ei ole yläikärajaa ja se on tarkoitettu kaikille naisille ikään, ulkonäköön tai kokoon katsomatta!


>> LUE MUIDEN NAISTEN AJATUKSIA KUVAUKSESTA

MIKSI BOUDOIR?


Boudoir -kuvaus on paljon enemmän kuin vain kauniita kuvia. Se on voimakkain kuvauselämys niin kuvattavalle kuin kuvaajallekin, jonka tiedän.


Vuosien saatossa on ollut upea nähdä, miten voimaannuttava kokemus boudoir-kuvaus on asiakkailleni ollut. Kun nainen astelee kuvauspäivään hieman jännittyneenä, epävarmana ja ajatellen, että on kadottanut seksikkyyteensä mutta kävelee kotiinsa itsevarma hymy kasvoillaan, on se yksi antoisimmista elämyksistä myös itselle.


Ei ole kovin harvinaista, että yhdessä kuvia katsellessa nainen purskahtaa itkuun, koska ei ole koskaan aiemmin ajatellut itseään niin seksikkääksi. Siinä tulee olo kuin olisi huijannut itseään vuosia!


Mulle on ollut kunnia jo olla henkilö, johon naiset ovat voineet luottaa ja joka on pystynyt nostamaan heidän itsetuntoaan kuvien kautta.

BEHIND THE SCENES - WHAT HAPPENS IN BOUDOIR SHOOT