KOKEMUS,

JOKA SAA SINUT TUNTEMAAN ITSESI

ITSEVARMAKSI JA SEKSIKKÄÄKSI!


Joka ikinen kamerani eteen astellut nainen on ollut hieman epävarma kehostaan.


Varmasti tunnistat itsesi siitä, että omasta kehosta löytyy aina jokin osa-alue, johon et ole tyytyväinen. Jokin asia, jota häpeilet tai koet, että ei ole niin kaunis kuin pitäisi. Joillakin se on kädet, joillakin jalat, pylly, ylimääräiset kilot, rinnat, varpaat tai napa. Olet tottunut katsomaan kehoasi tietystä kulmasta peilin edessä ja katseesi kiinnittyy näihin epäkohtiin, tehden olosi epävarmaksi koko kehosta, vaikka kyseessä olisi pienikin asia.


Boudoir -kuvaus auttaa sinua arvostamaan itseäsi kokonaisuutena, nostattaen omaa naisellisuutta ja itsetuntoa.


Mun tehtävänä on luoda sulle olosuhteet, elämys ja kuvat, jonka jälkeen voit kokea itsesi upeaksi juuri sellaisena kuin olet, tänään. Mä haluan näyttää, miten kaunis, seksikäs ja sensuelli olet näistä itsessäsi näkemistäsi virheistä huolimatta täysin uudessa valossa.

LIITY NYT

ODOTUSLISTALLE

Saat ensimmäisenä tiedon tulevista kuvauspäivistä ja vapaista ajoista!

Janinan itsetunto koki kolauksen synttäreillään saamansa aivoverenvuodon jälkeen. Katso, miten hän lähti rakentamaan sitä kuvauksen kautta

BOUDOIR -TARINA

KAIKKI ALKAA KAUNIISTA MEIKISTÄ JA KAMPAUKSESTA


Kaikki buduaarikuvaukset alkavat ammattilaisteni tekemällä meikillä ja kampauksella. Se kuuluu kuvauksen hintaan. Se on osa elämystä ja luo aina innostuneen ilmapiirin ja VAU -elämyksen jo ennen, kuin on otettu ensimmäistäkään kuvaa.


Ennen kuvausta saamassasi kyselyssä on kysymyksiä koskien meikkausta ja kampausta, johon voit kertoa omat toiveet stailistille, mutta voit antaa hänelle myös vapaat kädet ja annat hänen loihtia sinusta kuningatteren, jollaista et ole ennen nähnyt peilistä!


Meikkiartisti käyttää luonnollisia mineraalimeikkejä, jotka sopivat myös herkälle iholle ja on allergeenivapaa.

"

EN OLE KOSKAAN TUNTENUT ITSEÄNI NÄIN KAUNIIKSI JA SEKSIKKÄÄKSI

"

"

EN OLE KOSKAAN TUNTENUT ITSEÄNI NÄIN KAUNIIKSI JA SEKSIKKÄÄKSI

"

SINUN,

EI TARVITSE OSATA TAI OLLA MITÄÄN MITÄÄN MUUTA KUIN

OMA ITSESI!


Kun puhutaan kuvaamisesta ja kameran edessä olemisesta, sitä helposti tulee jo valmiiksi epämiellyttävä olo. En minä osaa olla kameran edessä! En minä osaa olla seksikäs! Näin moni ajattelee ja näin moni on tuntenut ennen kuvauksessa käyntiä.


Totuus kuitenkin on, että yksikään, jonka kuvia sivuillani näet, ei kuvitellut saavansa itsestänsä sellaisia kuvia! Näet kuvissa itsevarman ja seksikkään naisen, mutta ei hän sitä ollut ennen kuvausta, vaan se oli lopputulos, johon kuvauksessa päästiin!


Jokaista näitä naisista yhdistää kuitenkin yksi seikka ja se on rohkeus ottaa selvää! Rohkeus ottaa yhteyttä ja keskustella kuvauksesta luottamuksella kuvaajan kanssa!

ELÄMYS, JOKA JOKAISEN NAISEN TULISI KOKEA,

VAIKKA EI IKINÄ NÄYTTÄISI KUVIA KENELLEKÄÄN MUULLE!

Lue muiden naisten kertomuksia ja mielipiteitä kuvauksesta!

MIKSI BOUDOIR?

Boudoir -kuvaus on paljon enemmän kuin vain kauniita kuvia. Se on voimakkain kuvauselämys niin kuvattavalle kuin kuvaajallekin, jonka tiedän.


Vuosien saatossa on ollut upea nähdä, miten voimaannuttava kokemus boudoir-kuvaus on asiakkailleni ollut. Kun nainen astelee kuvauspäivään hieman jännittyneenä, epävarmana ja ajatellen, että on kadottanut seksikkyyteensä mutta kävelee kotiinsa itsevarma hymy kasvoillaan, on se yksi antoisimmista elämyksistä myös itselle.


Ei ole kovin harvinaista, että yhdessä kuvia katsellessa nainen purskahtaa itkuun, koska ei ole koskaan aiemmin ajatellut itseään niin seksikkääksi. Siinä tulee olo kuin olisi huijannut itseään vuosia!

OTA YHTEYTTÄ


Jokainen sivuillani näkemäsi kuva on saanut alkunsa yhteydenotosta! Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sun kuvat yhdessä!