Naiset kuvien takana


Sivuillani on lukemattomia upeita kuvia mielettömistä naisista. Sitä helposti ajattelee, että kai tuosta nyt saa hyvät kuvat kun on noin upea nainen! Mä olen samaa mieltä, jokaisesta upeasta naisesta saa hyvät kuvat, mutta totuus on, että kuvien takana on ihan tuiki tavallisia naisia omine arkeineen. Tässä muutamia, jotka ovat jättäneet palautetta kuvauksesta:

Oona

KOEN, ETTÄ KAMERAT EIVÄT PIDÄ MINUSTA. MINUA EI JÄNNITTÄNYT KUVAUS, ENEMMÄNKIN SELLAISTA EPÄVARMUUTTA, SAAKO MINUSTA YHTÄÄN ONNISTUNUTTA KUVAA.

KUVAUSTEN AIKANA SAIN TARPEEKSI OHJEITA ASENTOJEN YMS. SUHTEEN, MIKÄ HELPOTTI MINUA SUURESTI. ENHÄN TIENNYT MIHIN SUUNTAAN JALKANI TAI KÄTENI TULISI LAITTAA TAI KATSE SUUNNATA. TEEMU TEKI KAIKEN HELPOMMAKSI JA TUNNELMA OLI MUUTENKIN HYVIN MUKAVA JA RENTO.

OLEN KOKO ILLAN SELAILLUT KUVAGALLERIAA EDESTAKAISIN JA IHMETELLYT, MITEN MINUSTA ON SAATU NOIN UPEITA KUVIA.

Epäröin, että onko kameran edessä olo luonnollista. Tajusin että ei ole tarvetta jännittää, sillä ammattikuvaajana osaa asiansa ja tietää, mitkä asennot näyttää kuvassa hyvältä. :) Teemu osaa luoda kuvautilanteeseen rennon ilmapiirin. Ei tarvinnut stressata, että osaako olla kuvassa oikein. Teemu on selvästi ammattilainen!

Laura

Tiina

VÄHÄN EPÄRÖIN "OSAISINKO" OLLA KAMERAN EDESSÄ, MUTTA TEEMU NEUVOI KYLLÄ KAIKEN ALUSTA LÄHTIEN HYVIN, NIIN EPÄRÖINTI UNOHTUI.

VÄHISSÄ VAATTEISSA OLEMINEN TUNTUI TODELLA LUONTEVALTA, EIKÄ LAINKAAN KIUSALLISELTA TAI VAIVAANNUTTAVALTA, VAIKKA ALUKSI VÄHÄN PELKÄSIN.

TEEMU ON LOISTAVA KUVAAJA, JOKA RAUHALLISUUDELLA JA HYVÄLLÄ ASENTEELLA SAA KUVAUKSISSA JÄNNITYKSEN POISTUMAAN JA ONNISTUU LÖYTÄMÄÄN SUSTA JUURI NE PARHAAT PUOLET JA IKUISTAA TÄMÄN IHAN MIELETTÖMIIN KUVIIN. KUVAT YLITTI EHDOTTAMASTI ODOTUKSET!

Minä olin tyytyväinen ja miehenikin oli iloisesti yllättynyt. Oli ihana nähdä itsensä ikuistettuna kauniisiin kuviin. Kuvissa oli myös monipuolisuutta, aistikkuutta tuotuna esille eri tavoilla. Teemun kanssa saat varmasti kuvat, joissa näet itsesi ihanana ja kauniina. Kuvaaja on ammattilainen ja huomioi toiveesi ennen kuvausta ja kuvausten aikana.

Pia

Ninni

"JOKAISEN NAISEN TULISI KÄYDÄ KUVAUKSESSA, VAIKKA EI AIKOISI IKINÄ JULKAISTA NIITÄ KUVIA."

SUURIN EPÄRÖINTI OLI OMAT EPÄVARMUUTENI. ANTAISIN NEUVON OLLA MIETTIMÄTTÄ EPÄVARMUUKSIA JA NAUTTIA KUVAUKSISTA. JÄNNITIN TILANNETTA, JOSSA OLLAAN PALJASTAVIMMISSA VAATTEISSA, MUTTA KUVAAJA TEKI TILANTEESTA ERITTÄIN NORMAALIN JA HELPON OLLA. KUVAT YLITTI ODOTUKSET! TIESIN, ETTÄ TULEE HYVIÄ, MUTTA NOIN PALJON JA UPEITA EN OSANNUT ODOTTAA. TEEMUN KANSSA ON HELPPO JA RENTO KUVATA. KOHTELEE KUVATTAVAA KUNNIOITTAVASTI!

Olen aina halunnut saada itsestäni boudoir -kuvia. Varsinkin kun neljäkymppiä lähesty... Teemu sai kaikki järjestettyä ja onnistuimme tekemään kauniita kuvia mahtavassa paikassa. Teemu on huippuammattilainen, joka ohjasi minua kaikessa ja varmisti, että minulla oli hyvä olla. Vähäsen jännitin kun ensimmäinen kerta, kunoli valokuvaajan edessä, mutta olen todella tyytyväinen tuloksiin. Olen todella kiitollinen ja ylpeä meidän tekemistä kuvista!

Bianca

Nora

OOT DUUNISSAS HITON TAITAVA! ENKÄ SIIS PELKÄSTÄÄN TARKOITA KUINKA HYVÄ SILMÄ SULLA ON KUVAAMISEEN TAI KUINKA KAUNIITA LOPPUTULOKSIA TAIDAT, VAAN MYÖSKIN TOI ILMAPIIRI MINKÄ SAAT KUVAUKSEEN ON TAJUTTOMAN HYVÄ. SAAT MULLE AINAKIN SELLASEN FIILIKSEN, ETTÄ ON RENTOA JA MUKAVA OLLA. MULLE TULEE TODELLA ITSEVARMA OLO JA EI UJOSTUTA. OLET SUPER KUNNIOITTAVA! HYVÄ FIILIS NÄKYY MYÖS KUVIEN LOPPUTULOKSESSA!

ITSE KU OON KÄYNYT MUIDENKIN KUVAAJIEN KAMEROIDEN EDESSÄ, NIIN TOI ILMAPIIRI, MUKAVUUS JA TURVALLISUUDEN TUNNE

Teemu on lempeä, rauhallinen, osaava ja arvostava ammattilainen, jonka kanssa on helppo ja hyvä olla. Teemu osaa luoda rennon tunnelman jännittävässä tilanteessa ja kunnioittaa kuvattavan rajoja ja toiveita tuoden esille kuitenkin omia ideoitaan ja ajatuksiaan.

Hanna

Alexandra

Äiti & vaimo

ÄITINÄ JA VAIMONA SITÄ JÄÄ TOSI USEIN PERUSARKEEN PYÖRIMÄÄN VERKKAREISSA JA YLI-ISOISSA HUPPAREISSA. SITÄ KADOTTAA AJATUKSEN SIITÄ, ETTÄ VOISI OLLA HYVÄN NÄKÖINEN JA SEKSIKÄS.

ENITEN ENNEN KUVAUSTA JÄNNITTI, MILTÄ TUNTUU OLLA PUOLIALASTI VIERAAN MIEHEN EDESSÄ, MUTTA TEEMU ON TODELLA AMMATTIMAINEN JA PELKÄSIN TÄTÄ IHAN TURHAAN. OLO OLI RENTO EIKÄ LAINKAAN KIUSALLINEN. KUVAT YLITTI TODELLA REILUSTI MUN ODOTUKSET!

VARAA AIKASI KUVAUKSEEN NYT!