ELÄMYS, JOKA SAA SINUT TUNTEMAAN ITSESI UPEAKSI!


Jokainen valokuvaukseeni astellut nainen on ollut hieman epävarma kehostaan. Varmasti sinäkin tunnistat sen, että aina löytyy jokin kohta, johon et ole tyytyväinen, milloin se on kädet, jalat, peppu, rinnat tai vaikkapa varpaat tai napa. Olet tottunut katsomaan kroppaasi tietystä vinkkelistä, peilin kautta tai selfieistä, mutta minun tehtäväni on näyttää sinulle, miten upea olet muiden näkökulmasta! Jokainen nainen on upea juuri sellaisena kuin on, pudottamatta kiloakaan painoa tai hikoilematta kuntosalilla. Kun näytän, kuinka luonnollisen kaunis ja seksikäs olet, sen jälkeen sinäkin alat katsoa itseäsi uudessa valossa.


Boudoir-kuvaus on elämys, päivä jolloin saat olla juuri sellainen kuin olet, tuntea itsesi kauniiksi ja seksikkääksi ja tulla hyväksytyksi. Vapaudut rajoituksistasi ja alat nähdä itsesi uudessa valossa, mikä taas nostattaa roimasti itsetuntoa. Sen lisäksi, että boudoir-kuvaukset ovat ainutlaatuinen elämys, saat itsellesi tai vaikkapa miehellesi huomen- tai syntymäpäivälahjaksi upeat ja sensuellit kuvat, jollaisia et ole aiemmin nähnyt. Sinulla voi olla jo satoja selfieitä eri filttereillä, mutta boudoir-kuviin voit ikuistaa itsesi aidosti omana kauniina.


HINTA 390 EUR


Sisältää:

  • Ammattilaisen paikan päällä tekemä meikki ja kampaus
  • noin 2 tunnin kuvaus 4-5 asusteella
  • 60-80 kuvan vedosgalleria
  • 10 vapaa valintaista digikuvaaMEIKKI JA KAMPAUS


Kaikkiin boudoir -kuvauksiin hintaan kuuluu ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus. Se on osa elämystä ja aiheuttaa aina VAU -efektin ja hyvän mielialan kuvaukseen. Kyselyssä on kysymyksiä myös meikistä ja kampauksesta ja jos sinulla on sen suhteen toiveita, kannattaa jättää niistä terveiset kyselyyn sille varattuun kohtaan.


Jos haluat tehdä meikin ja kampauksen itse, tai haluat käyttää ulkopuolista tähän, myös se on mahdollista. Ilmoitathan tästä erikseen!


Meikkiartisti käyttää meikissä luonnollisia mineraalimeikkejä, jotka sopivat hyvin myös herkälle iholle ja ovat allergiavapaita.

"ELÄMYS, JOKA JOKAISEN NAISEN TULISI KOKEA"


Oma päivä kuningattarena, lupa näyttää ja tuntea hyvältä! "En ole tuntenut itseäni näin seksikkääksi vuosiin!".

Boudoir -kuvaukseen ei ole yläikärajaa eikä se ole tehty vain tietyn kokoisille tai näköisille naisille. Se on aivan kaikille!


> LUE MUIDEN KOKEMUKSIA

MIKSI BOUDOIR?


Boudoir-kuvaus on niin paljon muutakin kuin vain upeiden kuvien ottamista! Se on voimakkaampi kokemus kuin mikään muu valokuvaus, niin kuvaajalle kuin kuvattavalle.


On ollut hienoa nähdä, miten voimauttava elämys boudoir-kuvaukset ovat olleet asiakkailleni. Kun hieman epävarma, pelokas ja omasta mielestään jo seksikkyyden kadottanut nainen tulee kuvaukseen, ja lähtee sieltä pois itsevarman kuningattaren elkein, on se palkitsevin tunne, jonka olen saanut urallani kokea. Joskus kuvattava on jopa purskahtanut itkuun nähdessään kuvansa, koska ei ole ennen pitänyt itseään seksikkäänä. Minulle on ollut suuri kunnia olla se henkilö, joka on voinut vaikuttaa naisen itsetuntoon kuvien kautta.


Olen vuodesta 2020 asti ollut kansainvälisen Boudoir -kuvaajien yhdistyksen jäsen.

Seuraa instagramissa
@teemlait