ELÄMYS, JOKA SAA SINUT TUNTEMAAN ITSESI UPEAKSI!


Jokainen valokuvaukseeni astellut nainen on ollut hieman epävarma kehostaan. Varmasti sinäkin tunnistat sen, että aina löytyy jokin kohta, johon et ole tyytyväinen, milloin se on kädet, jalat, peppu, rinnat tai vaikkapa varpaat tai napa. Olet tottunut katsomaan kroppaasi tietystä vinkkelistä, peilin kautta tai selfieistä, mutta minun tehtäväni on näyttää sinulle, miten upea olet muiden näkökulmasta! Jokainen nainen on upea juuri sellaisena kuin on, pudottamatta kiloakaan painoa tai hikoilematta kuntosalilla. Kun näytän, kuinka luonnollisen kaunis ja seksikäs olet, sen jälkeen sinäkin alat katsoa itseäsi uudessa valossa.

Boudoir-kuvauksissa vapaudut rajoituksistasi ja alat nähdä itsesi uudessa valossa, mikä taas nostattaa roimasti itsetuntoa. Sen lisäksi, että boudoir-kuvaukset ovat ainutlaatuinen elämys, saat itsellesi tai vaikkapa miehellesi huomen- tai syntymäpäivälahjaksi upeat ja sensuellit kuvat, jollaisia et ole aiemmin nähnyt. Sinulla voi olla jo satoja selfieitä eri filttereillä, mutta boudoir-kuviin voit ikuistaa itsesi aidosti omana kauniina.


Asiakkailta

-B

Teemu on huippuammattilainen, joka ohjasi minua kaikessa ja varmisti, että minulla oli hyvä olla. Vähäsen jännitin kun ensimäistä kertaa olin ammattivalokuvaajan edessä. mutta olen todella tyytyväinen tuloksiin. Olen todella kiitollinen ja ylpeä meidän yhteistyöstä.

1 / 4

MIKSI BOUDOIR?


Boudoir-kuvaus on niin paljon muutakin kuin vain upeiden kuvien ottamista! Se on voimakkaampi kokemus kuin mikään muu valokuvaus, niin kuvaajalle kuin kuvattavalle.


On ollut hienoa nähdä, miten voimauttava elämys boudoir-kuvaukset ovat olleet asiakkailleni. Kun hieman epävarma, pelokas ja omasta mielestään jo seksikkyyden kadottanut nainen tulee kuvaukseen, ja lähtee sieltä pois itsevarman kuningattaren elkein, on se palkitsevin tunne, jonka olen saanut urallani kokea. Joskus kuvattava on jopa purskahtanut itkuun nähdessään kuvansa, koska ei ole ennen pitänyt itseään seksikkäänä. Minulle on ollut suuri kunnia olla se henkilö, joka on voinut vaikuttaa naisen itsetuntoon kuvien kautta.


Olen vuodesta 2020 asti ollut kansainvälisen Boudoir -kuvaajien yhdistyksen jäsen.

Seuraa instagramissa
@boudoirbyteemu