HINNASTO


Olipa kyse sitten lapsikuvauksesta, lemmikkikuvauksesta tai boudoirista, on jokaisella sama hinnoittelu. Haluan antaa jokaiseen kuvaukseen täyden panokseni ja rakkauteni valokuvausta kohtaan. Jokaisesta kuvauksesta on lisäksi mahdollisuus lisäkuviin ja kuvatuotteisiin, kuten esimerkiksi painettuihin albumeihin ja tauluihin.

Mini

30 MIN - 5 KUVAA - 1 LOKAATIO

120€

Perus

60 MIN - 10 KUVAA - 1 LOKAATIO

190€

Super

120 MIN - 40 KUVAA - RAJOITTAMATTOMAT LOKAATIOT

390€

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 21%.


Varausmaksu


Vahvistaaksesi varauksen, tulee kuvauksen summasta maksaa 50%. Lopun voit maksaa, kun olet nähnyt kuvasi. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, maksukortilla verkossa tai käteisellä.

On aivan eri asia pitää käsissään ja tutkailla fyysistä kuvaa kuin katsella niitä tietokoneen tai kännykän ruudulta. Tilaamalla kuvatuotteet suoraan minulta, ei teidän tarvitse huolehtia väriavaruudesta, resoluutiosta, paperivalinnasta tai tulostustekniikasta. Minä varmistan sen, että saatte parhaimmat mahdolliset kuvatuotteet kotiinne!

Pricing & Packages

Albumi

Albumi omasta kuvauksesta on upea muisto vielä vuosienkin päästä, joka saa huononakin
päivänä taas hymyn huulille. Se on myös ihana tapa näyttää kuvia muille sohvan ääressä!

22 x 30 cm upeaan albumiin voit valita 20 suosikkikuvaasi kuvauksesta.

350€

Taidetuloste

Upealle korkealaatuiselle paksulle ja painavalle 300g/m2 taidepaperille tulostettu kuva säilyy kellastumattomana eikä haurastu ajan saatossa.

Alkaen 49€

Digitaaliset kuvat

Jokainen kuvapaketeista sisältää pienen määrän digitaalikuvia sähköisesti toimitettuna. Mutta, voitte luonnollisesti ostaa myös kaikki kuvat digitaalisena. Kaikki valitsemanne kuvat toimitetaan sekä värillisinä, että mustavalkoisina.

Koko galleria alkaen 490€

Sekä paljon muuta! Pyrin aina räätälöimään tuotteet toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.