USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ BOUDOIR -KUVAUKSESTA


Lähes jokaiselle kuvaukseen tulevalle boudoir -kuvaus on uusi juttu ja mieltä saattaa askarruttaa hyvinkin moni asia. Olen tälle sivulle listannut useiten kysyttyjä kysymyksiä.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ BOUDOIR -KUVAUKSESTA


Lähes jokaiselle kuvaukseen tulevalle boudoir -kuvaus on uusi juttu ja mieltä saattaa askarruttaa hyvinkin moni asia. Olen tälle sivulle listannut useiten kysyttyjä kysymyksiä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä koskien sensuellia kuvausta

-

Mitä vaatteita kannattaa ootta mukaan?

Ennen kuvausta lähetän sinulle oppaan, jossa olen listannut valtavasti erilaisia asustevaihtoehtoja kuvaukseen. Listassa on erityylisiä alusasuja, arkivaatteita ja asusteita, jotka olen todennut toimivan hyvin kuvissa.

Kuinka kauan kuvaus kestää?

Kuvaukselle on varattu aikaa 4 tuntia, josta meikki ja kampaus vie noin 1.5-2 tuntia. Tyypillisesti kuvat saadaan tehtyä noin puolessatoista tunnissa, joten aikaa on enemmän kuin tarpeeksi.

Päätyykö mun kuvat esille/nettiin?

Ei, ellet erikseen anna minulle lupaa siihen. Lähtökohtaisesti minulla ei ole lupaa julkaista sinusta otettuja sensuelleja kuvia. Kaikki sivuillani ja sosiaalisessa mediassa näkemäsiu kuvat on sellaisia, joihin olen erikseen pyytänyt luvan julkaisuun. Valmiit kuvat toimitetaan sinulle salasanasuojatussa galleriassa.

Voiko kuvaukseen ottaa kaverin?

Kyllä voi! Jos olet kova jännittämään ja koet, että kaverin läsnäolo helpottaa oloasi, niin tällöin jopa suosittelen sitä!

Mieti kuitenkin tarkasti, että mukaan ottamasi kaveri on sellainen, kuka nimenomaan nostaa sinua, etkä yhtäkkiä tunnekin häpeää tai epävarmuutta hänen läsnäolonsa vuoksi.

Olen myös usein tehnyt niin, että kaverukset ovat varanneet kuvauksen samalle päivälle. Tällöin molemmat on samassa jännittävässä tilanteessa ja siitä muodostuu upea yhteinen muisto, josta jutellaan vielä pitkään. Minulla on tähän myös erityinen alennus.

Kuinka vähissä vaatteissa mun tulee olla kuvauksessa?

Juuri niin paljastavissa, kuin tunnet hyväksi. Meitä on moneen junaan. Toisille alastomuus on hyvinkin luonnollinen asia, kun taas toisille jo pelkkä ajatus alusasussa olemisesssa toisen seurassa puistattaa. Kuvaus tehdään täysin sinun rajojesi mukaan. Muista kuitenkin, että hyvän boudoir -kuvan tuleekin hieman nostattaa punaa poskille.

En osaa olla kuvissa, autatko?

Suurin osa kun kuvauksissa olleista ei ole ikinä ollut kameran edessä ja monen heistä kuvia näet myös mun sivustolla. Mä ohjaan kuvauksen alusta loppuun, neuvon asennot, mihin katsoa, mitä tehdä käsillä, mihin päin jalat ja niin edelleen. Sinun ei tarvitse osata olla kameran edessä.

Kuinka monta asustetta kannattaa ottaa mukaan?

Kuvaamme kuvauksen aikana 4-5 asustetta/teemaa. Mukaan on hyvä ottaa vähintään tuplamäärä tuosta. Aivan kuvauksen aluksi läpikäymme tuomasi asusteet ja yhdessä päätämme, mitkä niistä kuvaamme. Ota rohkeasti mukaan myös sellaisia, joista et ole aivan varma. Pääasiallisesti nämä asusteet eivät kuitenkaan vie laukusta/kassista kovin paljoa tilaa.

Pitääkö ennen kuvausta sheivata?

Minun mielestäni karvat on täysin luonnollinen osa naisen kehoa. Nyrkkisääntönä tähän on, että tunnetko itsesi itsevarmemmaksi karvoilla vai ilman ja menemme sen mukaan. Karvat on haastavia poistaa jälkikäsittelyssä, joten jos et halua niiden näkyvän, on syytä hoitaa karvat pois ennen kuvausta. Sheivauksen voi tehdä vielä kuvauspäivänäkin, mutta vahaus/sokerointi kannattaa tehdä 2-3 päivää etukäteen.

Rusketus ennen kuvausta?

Jos ajattelit hankkia rusketuksen ennen kuvausta, tee se vähintään 3 päivää ennen kuvausta, jotta väri on varmasti tasainen, eikä iho punoita.

Rusketusrajat voivat myös olla seksikkäitä, mutta niitä on todella hankala poistaa enää kuvien jälkikäsittelyssä. Jos haluat ruiskurusketuksen, tee se vähintään 2 päivää ennen kuvausta ja käy vähintään 2 kertaa suihkussa sen jälkeen.

Markkinoilla on myös hyviä itseruskettavia, mutta niiden kanssa on vähän sama homma, kuin uuden hiusvärin kanssa, et halua kokeilla sitä ensimmäistä kertaa juuri ennen kuvausta!

Kuvaatko erotiikkaa?

Eroottiset kuvat ovat täysin eri kuvauslaji kuin Boudoir -kuvaus ja niille tulisi varata ihan eri kuvaus.

Kuvaan aktiivisesti erotiikkaa mm. Onlyfans -sisällöntuottajien kanssa, joten asia ei ole minulle kuitenkaan vierasta.

Sääntönä tässä on, että mä en osallistu siihen millän tavalla, mä oon vaan kuvaaja.

Voinko vaikuttaa meikkiin ja hiuksiin?

Mun meikkaajat ja kampaajat kuuntelevat niin paljon sun toiveita, kuin se vain on mahdollista tai voit antaa heille täysin vapaat kädet ja he käyttävät ammattitaitoaan ja kokemustaan luodessaan sinulle meikin ja kampauksen.

Kuvausmeikki on kuitenkin eri kuin arkimeikki. Sanotaan, että valokuvissa meikistä häviää puolet, eikä se ole kauhean väärässä. Tämän vuoksi kuvausmeikki on aina hieman voimakkaampi peilistä katsoessa kuin mihin olet ehkä tottunut.

Onko kuvaukselle ikärajaa?

Yläikärajaa kuvaukselle ei ole. Olen tehnyt useampia 50v ja 60v boudoir -kuvauksia.

Sinun tulee kuitenkin olla 18 vuotta täyttänyt ja tarpeen vaatiessa sinun tulee todistaa tämä minulle.

Kuinka paljon aikaisemmin kuvaus kannattaa varata?

Mä suosittelen varaamaan kuvauksen 1-2kk ennen haluttua kuvausajankohtaa.

Tämä on aika, että ehdimme hyvin suunnittelemaan kuvauksen ja keskustelemaan läpi mieltä askarruttavat asiat ja luomaan pelisäännöt.

En suosittele varaamaan kuvausta paljoa tätä aikaisemmin, sillä se luo helposti kiusauksen lähteä laihduttamaan tai pyrkimään muokkaamaan jo kaunistaa kehoasi. On inhottava tulla kuvaukseen, jos olet varannut sen ajatuksella, että ehdit x määrän pudottamaan kiloja, mutta se ei olekaan onnistunut ennen kuvauspäivää.

Mitä jos tunnen kuvauksessa oloni epämukavaksi?

Avoimuus puolin ja toisin kuvaustilanteessa on avainasemassa. Jos jokin ehdottamani kuvausidea aiheuttaa sinulle epämukavan olon, tulee sinun kertoa siitä minulle.

Se ei ole niin vaarallista eikä pilaa kuvausta millään tavalla. Sitten vain siirrymme seuraavaan juttuun.

Kuinka monta kuvaa saan ja koska?

Esittelen sinulle kuvauksesta noin 60-80 kuvaa.

Jos olet erikseen varannut kuvauksen, näet kuvat jo seuraavana päivänä. Kuvauspäivissä, jossa päivän aikana on useampi kuvattava, kuvien toimitusaika on viikko.

Jännitän hirveästi, mitä tehdä?

Jännitys uusissa tilanteissa on täysin luonnollista ja on pitänyt meidät ihmiset elossa läpi vuosituhansien.

Suurin osa jännityksestä muodostuu usein siitä, ettei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Tähän helpottaa kysely. Multa voi aina kysyä, jos mieltä askarruttaa jokin asia!

Kuvausta varatessa ja kuvaukseen tullessa kuuluukin vähän jännittää. Mut älä anna jännityksen estää kokemusta ennen kuin se on edes tapahtunut!

Onko kuvaustilassa muita ihmisiä?

Kuvaustilanteessa on vain sinä ja minä. Oletusarvoisesti naispuolinen meikkaaja/kampaaja lähtee pois kun kuvaus alkaa, mutta voit aina sopia hänen kanssaan, jos haluat hänen pysyvän kuvaustilanteessa luomassa turvaa.

Kuvaus kuukautisten aikana?

Kuukautiset ei ole mikään este kuvaukselle. Päinvastoin, se saattaa jopa helpottaa löytämään uusia sensuelleja puolia itsestäsi.

Jos kuitenkin koet olosi hytvin tukalaksi, epämukavaksi tai sinulla on kovaa turvotusta, on kuvaus syytä siirtää toiseen ajankohtaan.