Paljastavuus on iso osa boudoir -kuvausta. Mitä me olemme, kun emme voi piiloutua määrittelevien vaatteiden alle?


Meillä jokaisella on kuitenkin rajat, joissa koemme pystyvämme olemaan vieraan ihmisen seurassa tai kuinka vähissä vaatteissa me haluamme edes nähdä itsemme. Näin on myös boudoir -kuvauksessa.

Sinä määrität rajat kuvauksessa


Boudoir -kuvaus on ensisijaisesti sinulle itsellesi! Mulla ei ole tarvetta ottaa ainuttakaan kuvaa, jota sinä et itsestäsi haluaisi. Tämä asettaa myös raamit kuvauksellesi. Sinä määrität rajat kuvauksessa, eikä sinua painosteta ylittämään niitä. Minulla kuvauksen pääsääntö on, että jos jokin asia tuntuu sinusta epämukavalta, tulee sinun sanoa se ääneen. Se ei pilaa millään tavalla kuvausta, päinvastoin pelastaa sen! Meidän on aivan turha tehdä kuvia, joista sinä et nauti!


Pääasiallisesti kuvauksen paljastavuus voidaan jakaa seuraaviin neljään eri kategoriaan. Tämä kategoriat eivät tarkoita sitä, että jos valitset jonkin näistä, kaikki kuvat tulisivat olemaan tätä paljastavuustasoa. Se on raja, kuinka paljastavasti me tulemme maksimissaan kuvaamaan.

Yläosattomissa, ilman että nännit näkyvät


Tämä paljastavuuden taso mahdollistaa yläosattoman poseerauksen, mutta pyrimme varmistamaan, että valokuvissa nännit eivät ole näkyvissä. Tämä saavutetaan huolellisesti suunnitelluilla poseerauksilla ja valaistuksella. Voimme käyttää käsivarsia tai muita apuvälineitä suojaamaan nännialuetta ja säilyttämään kuvissa hienostuneen tyylikkyyden. Tavoitteena on luoda kauniita kuvia, jotka ilmaisevat herkkyyttä ja sensuaalisuutta ilman liiallista paljastumista.

Rinnat paljaana


Tässä vaiheessa saatamme ikuistaa kuvia, joissa rinnat ovat paljaana. Voit olla yläosattomissa ilman rintaliivejä, ja kuvaamme sinut tyylikkäästi ja taitavasti. Valokuvat keskittyvät kehon kauniisiin muotoihin ja linjoihin, ja tavoitteena on korostaa naisellisuutta, itsevarmuutta ja rintojen luonnollisuutta.

Alaosattomissa


Kun olet alaosattomissa, olet ilman housuja tai alushousuja. Valokuvauksessa keskitymme alavartalon kauniisiin muotoihin ja linjoihin. Kuvia otetaan ammattimaisesti ja taiteellisesti, käyttäen valon ja varjon kontrastia korostamaan kauniita yksityiskohtia. Tarkoituksena on luoda kuvia, jotka tuovat esiin kehon kauneuden ja herkkyyden samalla kun ne korostavat itsevarmuutta ja rohkeutta. Tämä tasojen paljastavuuden taso voi auttaa sinua tuntemaan itsesi rohkeammaksi ja ylpeämmäksi omasta kehostasi.

Viitteellinen alastomuus


Tämä paljastavuuden taso mahdollistaa viitteellisen alastomuuden ilmaisun ilman täyttä paljastumista. Valokuvauksessa käytämme taiteellisia ja hienostuneita tekniikoita, kuten valon ja varjon leikkiä, huolellisesti suunniteltuja poseerauksia ja peitteitä, jotka jättävät jotain mielikuvituksen varaan.


Tavoitteena on luoda kauniita ja tyylikkäitä kuvia, jotka ilmaisevat sensuaalisuutta ja itsevarmuutta. Näissä kuvissa korostetaan kauneutta ja luottamusta, ja ne voivat auttaa sinua tuntemaan itsesi rohkeammaksi ja yhteydessä omaan kehoosi.

Kuten huomaat, missään näissä tasoista ei ole tarkoitus näyttää määräänsä enempää! Minusta sensuelliin kuvataiteeseen kuuluu myös se, että jotain jätetään mielikuvituksen varaan. Se lisää mielenkiintoa kuvaan ja koko tunnelmaan!

Kun puhutaan paljastavuudesta ja alastomuudesta, puhutaan myös luottamuksesta. Kaikki kuvaukset, oli paljastavuuden taso mikä tahansa, on vain minun ja sinun välinen asia. Minulla ei esimerkiksi ole kuvaussopimuksen mukaisesti julkaista kuvia sinusta ilman sinun omaa kirjallista suostumusta. Kuvasi toimitetaan aina salasanasuojattuna ja sinä päätät, mitä haluat näyttää muille. Se on kuin sinun ja minun välinen salaisuus, että sinulla edes on tämän kaltaisia kuvia itsestäsi!

Jäikö sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!