LIITY NYT

VALOKUVAAJIEN OMALLE POSTITUSLISTALLE


Saa viikottain vinkkejä, ajatusprosessia julkaisemieni kuvien takana, miten ne on on ohjeistettu kuvattavalle sekä kuvia kuvausten kulisseista!


BOUDOIR -KUVAUKSEN ABC

KUVAUS JA POSEERAUS ALUSVAATTEILLA


Yksi boudoir -kuvauksen kulmakivistä on kyky poseerata ja opastaa kuvattavaa pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena.


Yli 20 ideaa ja ohjetta alusvaatteilla kuvaukseen. Miten korostaa kehon muotoja? Miten valaista kuvattava? Mitä tehdä käsillä? Miten luoda kuvia, jotka eivät ole kliseisiä?


Mm. näihin kysymyksiin tämä 50 sivuinen opas vastaa yksityiskohtaisin ohjein ja poseerausesimerkein. Tämän oppaan luettuasi sinulla on perustaidot boudoir -kuvauksen läpiviemiseen ja poseerausten soveltamiseen.


Opas sopii hyvin valokuvaajilla, mutta myös malleille, jotka tuskastelee asusteiden kanssa!


Hinta 49.00€

OPAS

ASUSTEET BOUDOIR KUVAUKSESSA


Boudoir -kuvauksesta tulee ensimmäisenä mieleen alusvaatekuvaus, mutta mielestäni se voi olla paljon muuta ja paljon enemmän!


Asusteiden valinta on yleensä yksi epävarmuutta luova tekijä kuvauksessa ja siksi onkin tärkeää antaa mahdollisimman paljon vaihtoehtoja asusteiden valintaan. Lähes jokainen nainen ajattelee, ettei häneltä löydy kaapista mitään seksikästä ja tämä opas pyrkii murtamaan sen ajatuksen.


Tästä oppaasta löydät 20 asusteideaa esimerkkikuvin boudoir -kuvaukseen. Nämä ovat ovat asusteita, jotka minä olen vuosien varrella todennut toimiviksi sensuelleissa kuvauksissa!


Opas sopii hyvin valokuvaajilla, mutta myös malleille, jotka tuskastelee asusteiden kanssa!


Hinta 49.00€

OPAS

POSEERAUS TEKSTIILIEN KANSSA


Etsitkö uusia tapoja tuoda sensuaalisuutta kuviisi?

Tämä 50-sivuinen opas tarjoaa yli 20 inspiroivaa poseerausta ja ohjetta, jotka vievät kuvasi uudelle tasolle. Boudoir -kuvaus ei ole pelkkä alusvaatekuvaus, vaan siinä voi monipuolisesti hyödyntää tekstiilejä, kuten lakanoita, pyyhkeitä ja vilttejä!


Opi ohjaamaan kuvattavia näiden tekstiilien kanssa ja luo pelkästään sillä yli 100 kuvan galleria kuvattavalle. Oppaassa jokainen poseeraus on tarkasti selitetty, ja siinä käydään läpi kuvaajan näkökulma sekä vinkit varioinnin ja paljastavuuden säätämiseen.


Sopii valokuvaajille ja itse sensuellia sisältöä luoville.


Hinta 49.00€

LIGHTROOM PRESET


Etsitkö helppoa tapaa tehdä väri- ja mustavalkokuvistasi täydellisiä ja saada ihon hehkumaan?


Tämä ainutlaatuinen pakkaus sisältää yhden presetin värillisille kuville ja yhden presetin mustavalkoisille kuville. Muuta et tarvitse, minä olen näillä tehnyt koko Boudoir -kuvaajan urani! Suunniteltu erityisesti Boudoir-potretteja varten, nämä presetit ovat vuosien hienosäädön tulos.


Preset toimii väriprofiilina, mikä mahdollistaa voimakkuuden säädön ja takaa aina täydellisen tasapainon sävyjen välillä. Lisäksi se pehmentää ihon sävyjä jo ennen jälkikäsittelyä, luoden samalla lämpimän ja rauhallisen sävymaailman.


Hinta 25.00€


TILAA NYT


Täytä alla oleva lomake ja saat sähköpostiisi ohjeet tuotteen maksuun ja lataukseen.