INTOHIMONA

Boudoir


Tämä teos kokoaa yhteen viimeiset kuusi vuotta urastani boudoir-valokuvaajana. Se on kokoelma 120 upeaa valokuvaa, jotka vangitsevat aivan tavallisten naisten kauneuden ja itsevarmuuden eri muodoissa. Lisäksi kirjassa on 10 ikimuistoisinta asiakastarinaa, tarinoita, jotka ovat vaikuttaneet niin heidän elämäänsä kuin myös minun uraani.


Kun aloitin boudoir-valokuvauksen, näin kuinka monet naiset kamppailivat epävarmuuden kanssa kehostaan. Yksi ajatteli, että hänen jalkansa eivät olleet tarpeeksi kauniit, toinen epäili rintojaan. Joku taas huolehti ylimääräisistä kiloista. Tunnistat ehkä itsesi tästä. Tämä kirja kertoo näiden naisten tarinaa kohti itsevarmuutta ja itsensä seksikkääksi tuntemista.


Kirjassani näet näiden rohkeiden naisten matkan alusta loppuun. Et pelkästään kauniita kuvia, vaan myös tarinoita siitä, minkälaisista lähtökohdista he tulivat kuvaukseen ja miten he löysivät uudenlaista itsevarmuutta ja rakkautta omaan kehoonsa. Boudoir-kuvaus voi olla enemmän kuin vain valokuva; se voi olla askel kohti vahvempaa itsetuntoa ja hyväksyntää.


Boudoir-kirja sisältää 88 korkealaatuista sivua ja on täysin itsenäisesti julkaistu. Tämä ei ole suurten kustantamoiden projekti, vaan aito, henkilökohtainen teos, joka heijastaa intohimoani boudoir-valokuvaukseen. Uskon, että tämä kirja voi inspiroida ja rohkaista sinua tai sinun asiakkaita näkemään oman kauneutensa aivan uudella tavalla.

Uskon vahvasti, että tämä kirja toimii monelle naiselle ponnistuslauta kohti parempaa itsetuntoa ja itsensä rakastamista sekä inspiraation lähteenä monille valokuvaajille.

— Teemu Laitinen

Lisätietoja kirjasta

  • Sivumäärä: 88 sivua
  • VAIN 25 KPL ERÄ
  • Kovakantinen
  • Julkaisija: Itsenäinen
  • Valokuvat: 120 korkealaatuista boudoir-kuvaa.
  • Asiakastarinat: 10 inspiroivaa kertomusta.
  • Numeroitu ja allekirjoitettu

Saatavilla: Toimitukset alkaa 14.6.2024!

Hinta 149€ sisältäen postituksen EU:ssa.

ENNAKKOTILAA NYT

Kirjoja on vain hyvin rajallinen painoerä!

Postitusta varten.

Postitusta varten.

Postitusta varten.

Postitusta varten.