HELSINGIN KEVÄÄN Boudoir -kuvauspäivät ovat 12.-16.4.2024!


Kuvauspäivinä mä olen valinnut kuvauspaikaksi visuaalisesti kauniin paikan kuvata ja tällöin kuvataan useampi kuvaus per päivä, jolloin kuvauksen hinta on jonkin verran edullisempi, kuin erikseen varattuna.


Kuvauspäivä alkaa huikean monissakin televisiotuotannoissaa maskeerajana toimineen Marian meikillä ja kampauksella. Tämään jälkeen kuvataan minun ohjeistuksessa 4-5 asua/teemaa, joista pääset näkemään 80-100 kuvan galleriaan kuvia, joissa joudut pari kertaa hieraisemaan silmiäsi oletko se todella sinä!

"Jokaisen naisen tulisi käydä tässä kuvauksessa vaikka ei ikinä näyttäisi niitä kenellekään!"

— -Ninni

Ei mikään alusvaatekuvaus


Boudoir -kuvaus ei ole mikään alusvaatekuvaus. Se on kuvaus sinulle itsellesi! Se on elämys, jonka kautta voit löytää lisää itsevarmuutta, löytää kadonneen seksikkyyden tunteen ja mahdollisuuden tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet, upeana omana itsenäsi!


Kuvaukselle ei ole yläikärajaa, rajaa kuinka monta lasta olet synnyttänyt ja imettänyt. Kuvaukseen ei tarvitse tiputtaa kiloakaan painoa tai pyöristää pyllyä! Sen on tarkoitus löytää sinusta kauneutta ja seksikkyyttä, johon saatat jonkin mainitsemistani asioista vaikuttavan.


Se on oma päiväsi kuningattarena!


BOUDOIR -KUVAUPÄIVÄ 15.-16.4.2023

Kuvaus sisältää:

- Ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus.
- Boudoir -kuvaus 4-5 asusteella kokeneen kuvaajan kanssa.
- 80-100 kuvan vedosgalleria.
- Valtava opas asusteiden valintaan.

HINTA: 250 €

VARAA KUVAUKSESI NYT


Kuinka monta kertaa olet sanonut itsellesi, että Sitku....


TILAISUUTESI ON NYT! PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!


OLET KUVAUKSEN ARVOINEN!