Naiset kuvien takana


Sivuillani on valtavasti kuvia upeista naisista. On helppoa sekoittaa oma pää ja ajatella, että no kyllä tuosta nyt saa hyvän kuvan, mutta entä minusta? Alta löydät muutamia, aivan tavallisia naisia, äitejä, siskoja.

Oona

Mä olen ajattelut, että kamerat eivät pidä minusta. En ollut hermostunut kuvauksesta, vaan lähinnä olin epävarma saako minusta hyvää kuvaa.

Kuvauksen aikana sain tarpeeksi opastusta poseeraukseen mikä rentoutti paljon. En tiennyt mihin suuntaan laitan jalkani tai mitä teen käsilläni tai minne katsoa, mutta Teemu teki kaiken todella helpoksi ja ilmapiiri oli todella mukava ja rento.

Olen koko illan selaillut kuviani edestakaisin ja ihmetellyt miten minusta sai niin monta hyvää kuvaa!

Epäilin kuinka luonnolliselta kameran edessä olo tuntuu. Tajusin kuitenkin varsin nopeasti, että stressasin tätä ihan turhaan. Ammattikuvaaja osaa asiansa, tietää ja kertoo mitä pitää tehdä, että saadaan hyvä kuva.

Teemu osaa luoda rennon tunnelman kuvaukseen ja itse kuvauksessa olo tuntui itsevarmalta. Teemu on selvästi ammattilainen!

— Laura

Tiina

MITEN, "OSAISINKO" OLLA KAMERAN ETESSÄ, MUTTA TEEMU NEUVOI KAIKKEA ALKUUN TODELLA HYVIN, JOTEN KAIKKI JÄNNITYS UNOHTUI NOPEASTI.

TEEMU ON ERINOMAINEN VALOKUVAAJA, JOKA RAUHALLISELLA JA HYVÄLLÄ ASENTEELLA VIE KUVAUSTA ETEENPÄIN JA ONNISTUU LÖYTÄMÄÄN KUVATTAVIEN PARHAAT PUOLET. KAIKKI KUVAT YLITTIVÄT ODOTUKSET!

Olin erittäin tyytyväinen ja mieheni myös iloisesti yllättynyt. Oli mahtavaa nähdä itsensä ikuistettuna kauniisiin kuviin. Kuvissa oli myös paljon monipuolisuutta ja sensuellisuutta tuotu esiin monin eri tavoin.

Teemun kanssa saat varmasti kuvia, joista näet itsesi ihanana ja kauniina. Valokuvaaja on ammattilainen ja ottaa toiveesi huomioon ennen kuvausta ja sen aikana.

— Pia

Ninni

Jokaisen naisen tulisi käydä tässä kuvauksessa vaikka ei ikinä näyttäisi niitä kenellekään!

Suurin epävarmuus ennen kuvausta oli oma epävarmuuteni, mutta Teemu auttaa nauttimaan hetkestä.

Olin etukäteen hieman hermostunut tilanteesta, missä olisin vähemmissä paljastavammassa vaatetuksessa, mutta Teemu teki tilanteesta hyvin luonnollisen ja helpon olla. Kuvat ylitti odotukset! En odottanut näin montaa hyvää kuvaa. Teemun kanssa on helppoa ja rentoa kuvata ja hän kohtelee todella kunnioittavasti.

Olen aina halunnut saada itsestäni boudoir -kuvia. Varsinkin nyt neljänkympin lähestyessä. Teemu sai kaiken järjestettyä nopeasti ja otimme kauniita kuvia upeassa paikassa.

Teemu on todellinen ammattilainen joka ohjaa joka tilanteessa ja pitää huolen, että sun on hyvä olla. Olin aluksi hieman hermostunut, mutta Teemu hoiti asian hienosti ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Olen kiitollinen ja ylpeä kuvista, joita teimme!

— Bianca

Nora

Oot pirun hyvä työssäsi! Ja en vain tarkoita sitä, miten hyvä silmä sulla on kuville tai miten hieno lopputuloksesta tulee, vaan myös erityisen hyvää ilmapiiriä, jonka luot kuvaustilanteessa.

Teit minut rentoutuneeksi ja minun oli mukava olla. Tunsin itseni itsevarmaksi enkä yhtään ujoksi. Olet myös todella kunnioittava! Hyvä fiilis näkyy myös kuvissa.

Olen ollut myös muiden kuvaajien kameran edessä ja kaikki eivät pysty luomaan samaa ilmapiiriä, jossa voit tuntea itsesi hyväksi ja turvalliseksi.

Teemu on lempeä, rauhallinen, osaava ja arvostava ammattilainen, jonka kanssa on helppo ja hyvä olla. Teemu osaa luoda rennon ilmapiirin jännittävässä tilanteessa ja kunnioittaa aiheen rajoja ja toiveita, mutta tuo samalla esiin omat ideansa ja ajatuksensa.

— Hanna

Alexandra

Äitinä sitä tulee helposti jäätyä kotiin kollareissa ja hupparissa. Tällöin helposti kadottaa idean siitä, että voisi olla hyvän näköinen tai seksikäs.

Hermostuttavinta ennen kuvausta oli ajatus siitä, miltä tuntuu olla puolialasti vieraan miehen seurassa, mutta Teemu teki tilanteesta todella ammattimaisen ja pelkäsin tätä aivan turhaan. Olin rentoutunut enkä tuntenut itseäni noloksi, jota myös vähän pelkäsin. Kuvat ylitti odotukseni reippaasti!

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA KUVAUS