Kesäfiilis talteen bikinikuvilla


Itselle kesässä on nykyisin yksi syy lisää odotukseen, nimittäin bikinikuvaukset! Bikinikuvauksen voi yhdistää osaksi Boudoir -kuvausta tai luoda siitä täysin oman kuvauksensa. Tunnin kuvauksessa ehditään kuvaamaan 3-4 eri asukokonaisuutta.


Sabrinan kanssa päästiin ihastuttavalle Villa Paraisolle Benelmadenaan kuvaamaan. Aurinko paistoi tyhjältä siniseltä taivaalta ja paahteessa hiki virtasi. Koska sain Sabrinalta kaikki kuvat myös omaan käyttöön, ajattelin tämän olevan loistava mahdollisuus näyttää, minkälainen kuvapaketti on mahdollistaa toteuttaa tunnin kuvauksessa.


Ensiksi päätettiin kuvata mustalla, hieman kasuaalimmalla bikinisetillä.

Seuraavaksi valittiin valkoinen niukempi bikinikokonaisuus, johon lisättiin vaalea kauluspaita, jolla saatiin kuvissa fiilistä rennommaksi. Bikinikuvauksiin kannattaa ottaa ehdottomasti uima-asujen lisäksi myös kasuaaleja vaatekappaleita, kuten hattuja, paitoja sekä rentoja housuja. Tällä kertaa emme ottaneet mukaan koruja, mutta myös ne sopivat mainiosti uima-asujen kanssa yhteen!

Sabrinalla oli mukana myös irrallinen sininen yläosa. Koska yhteensopivaa alaosaa ei ollut, päätimme hyödyntää sinisen yläosan kanssa pyyhettä, jolla sai kivaa allaspäivän fiilistä. Pyyhe sopii hyvin kuvauksiin, joissa mukana on vettä. Olipa se sitten altaalla tai rannalla.

Kun olimme ottaneet muutamia kuvia yläosattomissa, vaihdoimme päälle solmittavan paitatopin. Solmittavat topit ja nappipaidat toimivat upeasti, jos kuviin halutaan tuoda extraripaus seksikkyyttä ja sensuellimpaa fiilistä.

Viimeisenä asukokonaisuutena otettiin altaalla kuvia viininpunaisessa setissä, joka sopi Sabrinan hiusten ja ihon väriin upeasti! Tässä kohtaa alkoi olemaan jo sen verran kuuma, että viileästä altaan vedestä huolimatta päätimme ottaa muutamat kuvat altaassakin.

Lopuksi piti vielä pestä altaan kloorivedet pois hiuksista ja iholta, joten päätimme käyttää tämänkin ajan vielä kuvaukseen ja saatiinkin Villan tarjoaman ulkoilmasuihkun yhteydessä upeita kuvia!