KUKA OLEN?

Mä olen Teemu Laitinen, syntynyt Suomessa vuonna 1987. Vuodesta 2005 lähtien olen asunut Aurinkorannikolla Espanjan Fuengirossa, jossa toimin täysipäiväisenä valokuvaajana ja sisällöntuottajana.

Jo varhaisessa vaiheessa valokuvaajan uraani huomasin, että minulla on osaaminen luoda rento kuvausilmapiiri ja kyky saada kuvattava rentoutumaan kuvaustilanteessa.

Olen luonteeltani kunnioittava ja aina pieni pilke silmäkulmassa. Osaan nauraa omille virheilleni ja mielestäni kaiken ei tarvitse olla aina niin vakavaa.

Lopullinen kuva on aina se, mitä varten me kuvataan, mutta mulle kenties tärkeämpää on se, miltä se kuva tuntuu. Minkälaisia tunteita kuva herättää ja oliko kokemus kuvan ottamisesta mieluisa.

" Valokuvan tärkein juttu ei ole se, miltä se näyttää, vaan se, miltä se tuntuu. "

— Teemu Laitinen

Kanssani Espanjassa asustaa kaksi sekaroituista koiratarhalta tullutta koiraa nimiltään Barba ja Beth. Heidän kanssaan me lenkkeilemme ja teemme pieniä vaelluksia päivittäin lähiseuduiilla. Eläimet on aina olleet lähellä sydäntäni ja elämääni onkin aina kuulunut eläimiä kissoista kaneihin, chinhilloista kesyrottiin ja hamstereihin sekä akvaarioharrastusta.

Moni kuvailee mun luonnetta karhumaisen lempeäksi. Olenkin hyvin iloinen, ystävällinen ja rauhallinen persoona.

Sensuellien kuvausten lisäksi kuvaan myös aktiivisesti häitä. Vuonna 2022 perustin Verano Visuals -hääkuvaus brändin, jonka kautta kuvaan keskimäärin 30 häät vuosittain Espanjassa.

Ensimmäinen askel tutustuaksemme paremmin on ottaa minuun yhteyttä. Sähköpostiosoitteeni on teemu@teemulaitinen.com ja löydät minut myös näiden sosiaalisen median käyttäjätilien taustalta @teemlait, @veranovisuals, ja @boudoirbyteemu.

Voit myös aina heittää minulle viestiä WhatsAppissa, jos se on luontevampaa. WhatsApp numeroni on +34 661 449 111.

Eniten nautin kuvauksista, joissa kuvausidea ei ole ihan loppuun asti suunniteltu vaan antaa tilaa mun luovuudelle. Riittää, että asiakkaalla on pieni idean raakile ja tämän jälkeen yhdessä hänen kanssaan suunnitellaan ja varataan sille sopiva kuvausaika. Idean ei tarvitse olla valmis!

— Teemu Laitinen

LUODAAN

YHDESSÄ

OTA YHTEYTTÄ


Jokainen sivuillani näkemäsi kuva on saanut alkunsa yhteydenotosta! Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sun kuvat yhdessä!