KUKA OLEN?

Mä olen Teemu Laitinen, syntynyt suomessa vuonna 1987. Vuodesta 2005 lähtien olen asunut Aurinkorannikolla Espanjan Fuengirossa, jossa toimin täysipäiväisenä valokuvaajana ja sisällöntuottajana.

Visuaalista asioista nauttivana aloitin aikoinaan valokuvaamisen maisemakuvajaana, mutta sittemmin olen jo vuosia erikoistunut henkilökuvaukseen, johon rauhallinen luonteeni on omiaan helpottamaan kuvattavan oloa kameran edessä.

Lopullinen kuva on aina se, mitä varten me kuvataan, mutta mulle kenties tärkeämpää on se, miltä se kuva tuntuu. Minkälaisia tunteita kuva herättää ja oliko kokemus kuvan ottamisesta mieluisa.

" Valokuvan tärkein juttu ei ole se, miltä se näyttää, vaan se, miltä se tuntuu. "

Teemu Laitinen

Kanssani Espanjassa asustaa sekaroitunen koiratarhalta tullut koira nimeltä Barba. Hänen kanssaan me lenkkeilemme ja teemme pieniä vaelluksia päivittäin lähiseuduiilla. Eläimet on aina olleet lähellä sydäntäni ja elämääni onkin aina kuulunut eläimiä kissoista kaneihin, chinhilloista kesyrottiin ja hamstereihin sekä akvaarioharrastusta.

Moni kuvailee mun luonnetta karhumaisen lempeäksi. Olenkin hyvin iloinen, ystävällinen ja rauhallinen persoona.

Vuonna 2022 perustin Verano Visuals -hääkuvaus brändin, joka toimii aktiivisesti ja kuvaa useamman kymmenen häätä Espanjassa vuoden aikana.

Ensimmäinen askel tutustuaksemme paremmin on ottaa minuun yhteyttä. Sähköpostiosoitteeni on teemu@teemulaitinen.com ja löydät minut myös näiden sosiaalisen median käyttäjätilien taustalta @teemlait, @shotsbyteemu, @veranovisuals, ja @boudoirbyteemu.

Voit myös aina heittää minulle viestiä WhatsAppissa, jos se on luontevampaa. WhatsApp numeroni on +34 617 55 46 12.

Eniten nautin kuvauksista, joissa kuvausidea ei ole ihan loppuun asti suunniteltu vaan antaa tilaa mun luovuudelle. Riittää, että asiakkaalla on pieni idean raakile ja tämän jälkeen yhdessä hänen kanssaan suunnitellaan ja varataan sille sopiva kuvausaika. Idean ei tarvitse olla valmis!