Anna itsellesi mahdollisuus tuntea itsesi kauniiksi, naiselliseksi ja seksikkääksi


Yksi myrkyllisimmistä ajatuksista, mitä voit omaan päähäsi päästää, on itsesi vertaaminen muihin. Olen lukemattomia kertoja kuullut, kuinka mun kuvissa naiset on aina niin kauniita ja kuinka susta ei ikinä voisi saada vastaavia kuvia. Olet mielestäsi aina kookkaampi, vanhempi, sinulla ei ole rintoja kuten naisella kuvassa, sinulla on enemmän ryppyjä, ihosi ei ole yhtä sileä tai peppusi yhtä pyöreä. Mutta oletko antanut itsellesi edes mahdollisuutta katsoa, miltä kuvissa oikeasti näyttäisit?

On väärin vertailla omaa arkista peilikuvaa valokuvaajan viimeistelyyn kuvaan, jossa pyritään saamaan kaikki "oikein", niin meikki, hiukset, valo, asento kuin kuvakulmakin.


Kaikki mun naisellisuutta juhlistavat sensuellit kuvaukset alkavat aina meikillä ja kampauksella. Mulla on käytettävissä todelliset ammattilaiset loihtimaan sulle meikin ja kampauksen, jollaista et olisi itse osannut tehdä. Tässä kuvauksessa kuvattavan meikin loihti mun ihana yhteistyökumppani Maria Ruokonen, joka on kokenut ja superlahjakas meikki- ja hiusartisti, jonka intohimona ja vahvuutena on nimenomaan tuontojen maskeeraukset. Mikäli seuraat suomi tv:tä, olet takuulla nähnyt naisia, joiden maskeerauksen Maria on tehnyt.


Kuvausmeikki poikkeaa tietyin määrin juhla- tai arkimeikistä. Perinteinen omasta mielestä vahva saattaa näyttää kuvassa siltä, että oletko edes meikannut. Tästä syystä onkin tärkeää, että meikin tekee joku, jolla on kokemusta maskeerauksen tekemisestä valo- ja videokuviin.

Arkinenkin voi olla seksikästä


Kuvausta varten ei tarvitse ostaa kalleimpia ja näyttävimpiä vaatteita. Mun supervoimiin lukeutuu arkivaatteiden liittäminen kuvaukseen ja kulahtaneella t-paidallakin saadaan upeita kuvia. Mun mielestä olisi myös hieman hassua tehdä tämän tyyppinen kuvaus vaatetuksella, jota ei normaalisti käyttäisi. Tällöin itsensä löytäminen kuvista saattaa olla haastavaa ja kuvaus menee enemmän fantasiakuvauksen puolelle.


Kuvattavalla oli mukanaan kymmenkunta asusteideaa, joista valitsimme meikkauksen yhteydessä muutamat, joita käytämme kuvauksessa. Mä rohkaisen aina ottamaan kuvaukseen mukaan vaatteita, joista saattaisi jopa ajatella, että mahtaakohan tämä nyt sopia. Se on sitten ainakin mukana ja mä voin sitten kokemuksellani sanoa, kannattaako meidän sitä kokeilla.


Ensimmäiseksi asusteeksi tässä kuvauksessa valitsimme kuvattavan yhden lempparipaidoista, aivan tavallisen t-paidan, jonka kumppaniksi otimme vain yksinkertaiset bikinialaosat.

Toinen asuste


Kuvattavalle olin ehdottanut kuvausta ideoidessa jotain asustetta, joka olisi edestä auki/avattava. Tämän tyyppinen kieitaisupaita löytyikin ja tälle lisäsimme vielä hieman maustetta kastamalla paidan, jolloin se pysyy hieman paremmin päällä, eikä vahinkovilautuksista tarvitse niin murehtia.

Kolmas asuste


Kun aurinko siirtyi vuorien taakse ja suora valo loppui, vaihdoimme takaisin rennompaan asusteeseen otimme hieman tunnelmallisempia kuvia horisontin edelleen hehkuen punaisen ja oranssin kaikissa sävyissä.

Neljäs ja viimeinen asuste


Näin keväällä lämpötila laskee melko draamaattisesti auringonpaisteen loputtua, joten viimeiseksi asusteeksi valikoitui lämmin ja pehmeä napitettava neule. Myöskin se on hyvä esimerkki asusteesta, joka normaalisti laitetaan päälle kun kaivaudutaan sohvan nurkkaan ja jota ei välttämättä nähdä kovin seksikkäänä.

Neljä asustetta on hyvin tyypillinen määrä mun kuvauksissa, joita käytetään. Se on vielä määrä, jossa keskittyminen riittää, kun kameran edessä olemisesta ei ole lainkaan kokemusta ja kuvausaika pysyy maltillisena alle kaksituntisena.


Mä toivon, että tää esimerkki miljöökuvauksesta rohkaisee suakin juhlistamaan omaa naisellisuutta ja näkemään itsensä aivan eri valossa, kuin missä sitä tottuu normaalissa arjessa itsensä näkemään.


Sulla on oikeus tuntea itsesi seksikkääksi - Sä olet sen arvoinen!


Ota yhteyttä