Löydä kauneus, jonka kaverisi sinussa jo näkee!


Onko sulla ollit päässä ajatus, että olisi joskus upeaa tehdä sensuelli boudoir -kuvaus, mutta uskallus yksin ei riitä. Vaikka ajatus boudoir -kuvauksesta saattaa kutkuttaa, ymmärrrän hyvin, että se saattaa myös hirvittää. Ratkaisu tähänon kaveribuduaari! Boudoir -kuvaus on paljon enemmän kuin pelkät kuvat. Se on elämys, jossa on lupa tuntea itsensä kauniiksi ja seksikkääksi. Se on hetki, jossa saa tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin ja löytää itsestä täysin uusia puolia! Mikä olisi sen parempaa, kuin jakaa tämä kokemus parhaan kaverisi kanssa ja saada siitä sitten ikimuistoiset kuvat!


Kaveribuduaarissa teille on varta vasten järjestetty oma päivä, joka alkaa ammattitaitoisella meikillä ja kampauksella, jossa teistä molemmista kuoritaan todellisia kuningattaria. Tämän jälkeen kuvataan molempien kanssa suuniteltu täysi boudoir -kuvaus 4-5 asusteella/teemalla, sillä erotuksella, että paikalla on myös kaverisi tuki, turva ja tsemppi. Kun saamme molempien kuvaukset purkkiin, juhlistamme lopuksi päivää muutamilla upeilla yhteiskuvilla, jollaisia muilta ei löydy!

Kaveribuduaarissa teille on varta vasten järjestetty oma päivä, joka alkaa ammattitaitoisella meikillä ja kampauksella, jossa teistä molemmista kuoritaan todellisia kuningattaria. Tämän jälkeen kuvataan molempien kanssa suuniteltu täysi boudoir -kuvaus 4-5 asusteella/teemalla, sillä erotuksella, että paikalla on myös kaverisi tuki, turva ja tsemppi. Kun saamme molempien kuvaukset purkkiin, juhlistamme lopuksi päivää muutamilla upeilla yhteiskuvilla, jollaisia muilta ei löydy!Kuvauspaketti sisältää:


  • Teille vartavasten järjestetyn kuvauspäivän
  • Ammattilaisen tekemän meikin ja kampauksen molemmille
  • 2h henkeä salpaavan boudoir -kuvauksen 4-5 asusteella (Lue lisää boudoir -kuvauksesta)
  • Yhteiskuvat
  • 60-80 kuvan vedosgallerian kuvauspäivästä
  • 10 vapaavalintaista viimeisteltyä digikuvaa ladattavaksi
  • 5 yhteistä viimeisteltyä digikuvaa ladattavaksi yhteiskuvista


HINTA: 490€

Kuvauksen hinnan voitte maksaa yhdessä tai erikseen kahtia jaettuna. Kuvauspäivän varausmaksu on 200€, joka maksetaan varauksen yhteydessä. Tämä summa vähennetään lopullisesta hinnasta, joka erääntyy kun kuvat on valmiita toimitettavaksi.


VARAA NYT